Shopping og Inspiration

Invitation til jer: Kudibal/ Bloggers Choice event – mød mig og mit tørklæde :)

Det er med lige store dele stolthed og sommerfugle i maven, at jeg kan invitere jer forbi Magasin på Kgs Nytorv på torsdag mellem 16 og 19. Der afholdes der nemlig event i forbindelse med lanceringen af det tørklæde som jeg har designet for Kudibal ❤️

Vi er i alt tre bloggere der hver har designet et tørklæde og som hver har valgt en charity sag som 10% af salget skal gå til. Jeg er i selskab med henholdsvis denne lækre dame og denne smækre lady og jeg er så stolt på vores alle tres vegne. Flotte og meget forskellige tørklæder.


Mit tørklæde kan du læse mere om lige HER. Jeg donerer til julemærkehjemmene fordi jeg elsker at der stadig er steder, som hjælper børn i krise med at blive glade børn igen. Jeg har set det virke og jeg har set, hvilket livsændring et ophold har kunnet medføre. Jeg har set det mere end én gang og var aldrig i tvivl om, at denne jordnære fond skulle have den del, som Dea Kudibal så rundhåndet giver fra salget af mit tørklæde.


På torsdag er der er sand gaveregn. Der er goodiebags til de første 50 gæster, lækre drinks og snacks, konkurrencer og der gives 20% på vores tørklæder. Der går intet fra donationen – Kudibal udligner nemlig forskellen. Det er sgu sejt.

Læs mere om eventen HER, tilmeld jer gerne på Facebook men det er intet krav. I dukker bare op. Og kom endelig og sig hej personligt. Det ville jeg elske. Jeg håber virkelig at se nogle af jer og jeg håber, af hele mit hjerte, at I kan lide vores tørklæder.

Læs også:  Forårsfodtøj

Ses vi? 🙂

One Comment

  • Malene

    Tørklædet ser rigtig flot og brugbart ud, boede jeg ikke i den anden ende af landet, dukkede jeg helt sikkert op på torsdag 🙂