Skønhed

NY CLEAN AIR parfume netop launchet (+ yderst god rabatkode)

CLEAN AIR
Dette er egentlig mest en service-info til alle jer, som efterhånden er blevet lige så glad for CLEAN parfumerne, som jeg selv er 🙂 Jeg kan huske, da jeg for mange år siden efterhåndenden, skrev om CLEAN for først gang, var der ikke ret mange der kendte mærket. Dette har heldigvis ændret sig, for det er skønne dufte, som ikke er særlig voldsomme. Milde og i kontakt med naturen på hver sin måde. Den nye CLEAN AIR beskrives som frisk, forårslet og fremragende ….. snif snif 🙂
Det er Magasin og Matas som er de største forhandlere, men en del andre webshops plejer at følge med, når duftene har været på markedet lidt tid. AIR er netop lanceret, men du kan faktisk score den her med 25% rabat resten af februar (brug koden FEBRUAR, som gælder på langt de fleste varer i denne kæmpe beautyshop).

Har du duftet til den allerede?

Billede via CLEAN

 

Indlægget indeholder affiliatelink

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online

5 Comments