Skønhed

VIND den lækreste forkælelse fra Bio-Oil

Kender du Bio-Oil? Hvis ja, så ved du, at en af jer er “in for a treat” – hvis nej, så kryds fingre for, at det er dig der skal lære dette vidunderlige produkt at kende.

 

Kort fortalt, så er Bio-Oil en olie, som kan bruges til alt, stort set. Den arbejder med så mange problemområder, at man næsten tror det er lyv, men faktum er, at den kan noget! Den kan fx mindst strækmærker, reducere arvæv, genfugte virkelig tør hud, mindske hudirritation, hjælpe med at blødgøre hård hud, mindske fine linjer og ny rynkedannelse – se bare på illustrationen nederst i indlægget. Jeg har brugt den under min graviditet for at undgå grimme strækmærker og ja, jeg har altså ikke fået ét eneste. De strækmærker jeg har, skyldes vægtforøgelse fra tidligere og dem har Bio-Oil også formindsket. Brugte det også for at få et pænt ar efter mit kejsersnit og det kan vist ikke fås pænere end det jeg har. Er sikker på olien var medvirkende til det.
Mine pigmentforandringer, fra solskader, i ansigtet har den også reduceret og tidligere led jeg forfærdeligt at tørre sprukne albuer ….. det gør jeg så heller ikke mere.
Jeg ved, at andre har haft mindst de samme positive oplevelser med olien som jeg, så jeg er så glad for at give plads til, at Bio-Oil kan køre denne skønne konkurrence, hvor én a jer vinder en total luksuspakke med to størrelser Bio-Oil (en stor og en mindre til fx rejsebrug) og morgenkåbe (OneSize) samt håndklæde fra Södahl med Bio-Oil logo på. Jeg er SÅ (med streg under SÅ) misundelig 😀 For pokker det er en lækker præmie til en værdi af lidt over en tusse …. sikke en julegave!

Læs også:  Forbedring af hud med laser #3

Om Bio-Oil med virksomhedens egne ord:
” Bio-Oils unikke formulering

Den patenterede nøgleingrediens PurCellin OilTM er inspireret af naturen og udviklet til at efterligne den særlige olie, som ænder spreder over fjerene, når de pudser sig. En olie, der gør fjerdragten glansfuld og smidig, samtidig med at den sikre en vandafvisende overflade. PurCellin OilTM er med til at gøre huden blød og glat og tilfører samtidig huden en tynd åndbar beskyttende film, som hverken klistrer eller fedter. Ved også at reducere oliens tykkelse sikrer den en hurtig absorbering af A- og E-vitamin samt planteolierne. Morgenfrueolie har en cellefornyende effekt, der er velegnet til at behandle sensitiv, beskadiget og solskadet hud. Lavendelolie og anti-inflammatorisk Kamilleolie lindrer og beroliger huden. Rosmarinolie reparerer beskadiget hud og virker beroligende. “

Se evt. mere info om tests HER.

Hvordan du vinder dette herlige kit? Jamen, du smider bare en kommentar her på indlægget, hvor du fortæller, hvilket problemområde du gerne vil have Bio-Oil til at hjælpe med – se illustrationen nederst, hvis du savner inspiration.
Senest d. 19. december. Held og lykke 🙂

Vinderen er fundet – stort tillykke til: Åse Lejbølle – du har modtaget en mail 🙂

Pssss….. smider du ikke lige et “Synes godt om” min side på Facebook? Så bliver jeg så juletaknemmelig <3

bio-oil

106 Comments

 • Barbara J

  Jeg har fået fjernet en grim tatovering med laser. Tatoveringen er helt væk, men der er en smule arvæv i stedet. Jeg tror bio oil kunne være godt til at dæmpe arrene

 • Mette Kristensen

  Mine strækmærker på maven. Jeg fødte for 4 dage siden en lille søn. Vi har i forvejen en datter og skal nu ikke have flere børn, så nu skal kroppen plejes godt 🙂

 • Marie HH

  Strækmærker på hofterne! Fik allerede de første som 16-årig (og er 42 nu), så Bio-oil skal virkelig vise sit værd, hvis jeg skal få bugt med dem. Er positivt indstillet og vil helt sikkert købe olien, hvis jeg ikke vinder – hvilket jeg håååber 🙂

 • Lotte R

  Jeg har brugt biooil mange gange og er vild med det. Det egner sig både til de vildt tørre kæber (why??) her til vinter og til lår, mave og bagdel.

 • Dana

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, skal den magiske olie bruges på strækmærker på maven og tørre albuer 🙂

 • Line L

  Uhh, uden tvivl mine ar fra blindtarmsoperation.. Var egentlig ret overrasket over, hvor tydelige ar jeg endte med at få, da jeg havde hørt, at det ikke var så slemt med en kikkertoperation. Men de er ret så tydelige og stadig kløende et år efter operation. Så jeg krydser hvad jeg kan..:)

 • Liselotte / Everyday-couture

  Jeg vil gerne have hjulpet mine strækmærker på brystet (Hader dem så meget!!)

  Og så døjer jeg med eksem, har jeg faktisk gjort hele livet og smurt – stærk hormonforstyrrende creme på min kløende, røde og irriteret hud – Har hørt Bio Oil skulle kunne afhjælpe det, ville elske at give det et forsøg og kunne slippe de stærke cremer, som jeg hader at bruge men som er nødvendige..

  / Liselotte

 • Sascha

  Bio-oil skal redde mig i slutspurten af min graviditet (uge 32 nu)!
  Og så danner jeg for meget arvæv, så har nogle grimme ar som jeg virkelig godt kunne tænke mig, blev bare lidt pænere.

  Jeg følger/liker alle steder 🙂

 • CamillaMB

  Jeg vil primært bruge Bio-oil på mave og bryster efter jeg har født min lille datter her inden for de næste 14 dage <3

 • Freja Hansen

  Ville faktisk bruge det til flere ting, tør hud, tørre neglebånd, forskelligeartet hud i ansigtet osv 🙂

 • Mai O.

  Jeg ville INDGNUBBE alle mine led i den fine olie; albuer og knæ, men især nede på fødderne. Lige der ved knoglerne på ydersiden af foden, dér er min hud helt fucked op. Og man kan ligesom ikke slibe det væk der, det ville gøre nas. Dér tror jeg simpelthen bio-oil ville være perfekt 🙂

  kh Mai – og glædelig 15. december!

 • Tanja H

  her om vinteren lider jeg meget af tørre hudplamager som jeg gerne vil teste den på. Har indtil videre brugt cremer uden held

 • Christina E A

  Jeg vil elske at vinde bio oil, har aldrig prøvet det men har kun hørt godt om det. hvis jeg er så heldig vil jeg gerne hav elidt hjælp til mine strækmærker.

 • Ann

  Lyder lige som en olie der kan hjælpe mig med næsten alt 😉 hvad der er nævnt på tegningen. Den vil jeg godt nok gerne prøve 😉

 • Christina Bonke

  Jeg ville bruge den i ansigtet og mætte min tørre vinterhud, tror jeg. Jeg har hørt rigtig meget godt om olien, men har aldrig selv prøvet den, så jeg håber, at det er nu, jeg får muligheden. 🙂

 • Søs

  Jeg vil bruge bio-Oil til min hudirritation på brystet, som jeg har haft siden 2007 og ikke har kunne få bugt med…. Og så ville der nok også blive brugt lidt på mine strækmærker på maven 🙂 håber inderligt at jeg er den heldige vinder af dette vidunder produkt, så krydser alt hvad jeg kan 🙂

 • Annette Aarre Dalsgaard

  Ha Ha Ha den bliver lang den liste 😛
  Ujævne hudnuancer -tjek. Aldrende hud -tjek. Graviditets strækmærker (dog 10år gamle) -tjek. Alderspletter -tjek. Tørre neglebånd -tjek. Andre strækmærker -tjek. Tør hud -tjek!!!!

 • Miatilda A.

  Graviditets strækmærker ville jeg gerne af med.. Og også gerne have en glattere, mere ensartet hud på brystet.

 • Heidi O

  Strækmærker, 2 x kejsersnit, nyrestensoperationsar, tør hud…. Der er masser at tage fat på! Trænger virkelig til at bruge lidt tid på mig selv, så krydser fingre

 • Kristina K

  Jeg bruger Bio-Oil i ansigtet for udjævne nuancerne og undgå aldring og jeg synes at det er fantastisk produkt særligt prisen taget i betragtning.

 • Cathrine

  Tør hud og især albuernne må få en tur! Har tidligere prøvet den i ansigtet, hvor den kunne holde min følsomme hud i ro om vinteren.

 • Natassia

  Jeg håber Bio Oil kan hjælpe på min pigment forandringer jeg har fået i panden de sidste par år. Og hvis olien også kan hjælpe på mine vintertriste (og tørre) ben 🙂

 • Åse Lejbølle

  Både jeg og min datter har psoriasis – min datter desværre pletter på alle dele af kroppen – så det ville være skønt at kunne smøre hende ind i Bio-Oil og se, om ikke det ville gøre hendes hud blødere og mindre plaget.

  Glædelig forjul
  Åse

 • Tine Bech

  Lækker præmie. Ville helt sikkert være til gavn for mit grimme kejsersnitar og mine skoldkoppear (fik skoldkopper som voksen).

  Glædelig jul 🙂

 • Marlene Høj

  Uha, tænk at den kan bruges til så meget! Jeg vil bruge den til at ujævne hudnuancer, strækmærker og graviditetsstrækmærker. Nå, ja og tørre neglebånd!
  Det var jo nærmest en hel liste…

 • Chris Hartmann

  Uhhh den lækre olie må kunne hjælpe på min tørre hud i ansigtet og måske rødmossede kinder når vinterkulden rammee

 • Jeanne Hørdal

  tja mit er ikke helt derpå men det er ar efter at ha fået fjernet hud efter at ha tabt mig 87 kg og gennemgået en hel del operationer så har meget store brede ar på hele maven 🙂

  glædelig jul

 • Christina Maria

  Jeg har nogle grimme ar på min højre arm efter en ulykke, så ville være fantastisk hvis de kunne syne mindre voldsomme

 • Louise Markussen

  Oh, jamen du siger strækmærker… Jeg venter pt nummer to, så det ville da være vældig belejligt med sådan en flaske indenfor rækkevidde…

 • May- Britt

  ER lige løbet tør for dette vidundermiddel, der faktisk GØR en forskel, specielt når man har joinet DARK SIDE, over de 50 og stadig gerne vil holde de værste smilerynker fra livet 😉

 • Lise/walkinrunout

  Jeg har indtil nu kun hørt om den, men i følge guru Annette… så er den jo tæt på perfection!!! Jeg vil bruge den til bekæmpelse at hård hud i hænder og på fødder (ja, når man træner meget får man jo håndværker hænder ;-))

 • pia sroka

  Jeg bruger Bio Oil i forvejen,jeg bruger det i ansigtet,på maven,og hofterne,det hjælper på mine begyndende rynker,strækmærker,ar,tør hud. 🙂

 • Nadia WH

  Området på ydersiden af begge mine lår, kunne sgu godt bruge lidt hjælp til, at se lidt lækrere ud 😉

 • Camilla A

  Åh, sikke en skøn præmie!
  Olien skal hjælpe mig med min tørre hud på benene, som jeg ikke kan slippe af med, og som ofte klær. 🙁

 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg døjer meget med tør hud på mine skinneben, så her ville jeg helt sikkert få glæde af den skønne olie 🙂

  Kh Rikke

 • Camilla K. O.

  Skræmmende nok så er jeg kun 26 år, men kan alligevel sætte kryds ved mange af “problemområderne” på illustrationen. Jeg har bl.a. ar efter acne i ansigtet og på brystet, solskader, strækmærker på mave og lår (pga. vægttab), en masse ar efter myggestik på ben, ryg og arme, ar efter skoldkopper på armene, arm efter uheld på cyklen og til fodbold samt tør hud og udslæt. Alle tingene vil jeg elske at kunne mindske ar og generne fra med Bio-Oil, for helt ærlig så er jeg for ung til at leve livet begrænset af den slags, men ikke desto mindre er det årsagen til, at jeg aldrig viser mig med korte ærmer eller korte bukser.

 • Joan Bagger

  Lækker give-away, jeg vil sætte fokus på mine ar på armene, de kan indimellem klø,også har jeg da også strækmærke jeg vil prøve det af på.. 😀 god jul 😀

 • Ditte Sørensen

  Har overvejet at købe bio oil i laaang tid, men pga af skepsis er det ikke sket. Har læst om de fantastiske ting det kan gøre og det lyder da som om det passer når du også har oplevet positive virkninger ved brug. Jeg håber bio oil kunne hjælpe på min hud, som bliver tør og sprækker (mest på hænder og i ansigtet) her i vinter perioden. Har prøvet “alle” cremer efterhånden, og intet virker helt optimalt. Jeg har også en del strækmærker på lår, baller og hofter som jeg absolut ville blive meget glad for at få reduceret, selvom jeg efterhånden har lært at leve med at de er der 🙂

 • hellep

  det er en kortere historie at fortælle hvor jeg ikke vil bruge bio-oil. Kæberne …mine kæber er ret fine og så er jeg ikke blindtarms opereret!!!
  Ellers er der rynker,strækmærker, ujævn hud,alders pletter, tørre neglebånd på hænder og fødder, osv you name it !!!

 • Tove Søndergaard

  Min hud er rød og jeg har store porrer. Det ville være rart at slippe af med mine blussede kinder

 • Lovisen

  Ville helt klart teste den på nogle gamle grimme strækmærker på lårene, og nok også se hvordan den virker på meget tørre neglebånd..

 • Louise Janner

  Jeg har nogle grimme ar på armene & lårene, fra en dum fortid med cutting. Slet ikk noget jeg er stolt over, og idag hjælper jeg de unge, der har det samme problem.
  Håber på at vinde, så vil jeg teste om Bio-Oli vil hjælpe på mine ar!

 • Rikke H

  En tidligere kraftig vægtøgning har resulteret i mange mange strækmærker – værst er næsten dem i knæhaserne og op armene for om sommeren er de næsten umulig at gemme væk, der kan dem på mave, bryster mv bedre skjules. Derudover har jeg hørt det kan hjælpe mod løs hud (efter vægttab), de grimme operationsar jeg har på det ene ben, de begyndende fuger i ansigtet, den tørre hud på både albuer, ben og ansigt… Ja der er mange steder den ville være fantastisk at bruge. Har endnu ikke prøvet bio Oil fordi jeg efter at have brugt mange mange tusind kroner på fup og fakta produkter ikke har turde købe endnu mere og slet ikke et produkt der lyder til at være alt for godt til at være sandt, men prøve vil jeg gene og virker det så er jeg en meget lykkelig en…

 • Rikke H

  Ihh min laaaange besked med 117 punkter jeg gerne vil prøve olien til forsvandt vist ud i ingenting. Prøver med en forkortet version:
  – strækmærker især de der er svære at skjule som dem på arme, knæhaser mv
  – løs hud efter vægttab
  – grimme operationsar på ben
  – tør hud
  – begyndende fuger i ansigtet
  Og en masse andre ting!
  Krydser fingre – først og fremmest på at det bliver postet nu men allermest på at jeg vinder!

 • Tommy

  Det skal gå til min fantastiske kæreste der er træt af både strækmærker, løs hud på maven og rynker…

 • Karina Holse Schrøder

  Mine stræmærker på maven nå dette vinundermiddel gerne hjælpe med <3

  Ønsker dig en glædelig jul <3

 • Mai

  Jeg har ar efter min periode med uren hud, her vil jeg især gerne bruge produktet til dette område 🙂

 • AnneMette

  Wow jeg giver dig ret, sikke en lækker gave! Ren selvforkælelse, juhuu!
  Jeg fødte i april og har tabt de 30 kg jeg ialt tog på, men er ikke sluppet helt for strækmærker på maven, så tænk hvis Bio Oil kan hjælpe med “det sidste” – så vil jeg jo snart være tilbage på arbejde i TOPFORM 🙂

 • Katrine S.

  Uh, jeg har endnu ikke født, men jeg har alligevel en del strækmærker, som jeg gerne vil dæmpe lidt :-).

  Glædelig jul til dig og dine kære :-).

  Vh. Katrine

 • Jenny Clausen

  jeg har en del strækmærker rundt omkring jeg meget gerne ville have formindsket :-/ krydser derfor fingre

 • Marie-Louise Posgaard Larsen

  Jeg synes at det ville være fedt, hvis Bio-oil kunne hjælpe mig af med arene efter mine akne udbrud. 😉
  Og ja, må sande at der de seneste år er kommet lidt kilo på sidebenene, og der er strukket lidt hud, måske bio-oil kunne afhjælpe at jeg flækker yderligere.

 • Christel

  UPS – strækmærker – det havde jeg ikke lige overvejet. Er gravid i 4. måned og maven er virkelig begyndt at udvide sig – så i tråd med dit indlæg skal jeg da absolut forebygge strækmærker hvis muligt! Jeg har også nogle strækmærker på lårene i forvejen fra en tidligere elevatorvæg-fase, de generer mig nu ikke så mege, men mavne ville være rar at kunne forebygge 🙂

  Facebook like givet 🙂
  Rigtig god jul!

 • Karina

  Jeg døjer med tør hud og en del røde plamager fra myggestik. Det ville være SÅ lækkert med en ordentlig og lækker behandling

 • Pia Hansen

  min mave ligner noget der var løgn efter 3 fødsler er min maveskin så rynket at det ligner en rosin og har fået flere operationer og dermed har de grimmeste arm på maven så det er min store drøm at få det væk el reduceret 🙂

 • Carina Christensen

  Jeg vil bruge den på mine strækmærker, men også prøve den mod vinteren og min tørre hud i ansigtet.