Shopping og Inspiration

Rigtig glædelig jul ❤

Ønsker jer alle en fantastisk juleaften ❤ må alle jeres ønsker gå i opfyldelse og må alle blive mætte og tilfredse.

Tusind tak fordi I læser med – det betyder det hele.

Læs også:  Sporty er cosy

5 Comments

  • Metteline

    Glædelig jul 🙂 Her 1. Juledag sidder jeg og nyder en afslappet, hyggelig dag med mine drenge og min mand. Der leges og grines og jeg glæder mig over mine gaver, som bl.a. var en del forskelligt, lækkert tøj. For første gang i mange, mange år har jeg nemlig ønsket mig tøj – efter at have tabt mig 30 kg i løbet af 2013, så jeg nu er en str xs i stedet for en xl. Dejlig følelse. Som relativ ny læser af din blog har jeg ikke fulgt dit vægttab, men på andres kommentarer herinde kan jeg forstå, du også har tabt dig? Skøn fornemmelse 🙂 Om en times tid vil jeg løbe en tur – så er der plads til lidt mere konfekt i eftermiddag. Ha nogle skønne juledage!

  • Camilla Thisted- Widtfeldt

    Håber du har haft en SKØN jul. Idag to dage efter ligger jeg i sengen og prøver på at komme mig, jeg er presset til max i disse dage , sådan er det når mN har kroniske smerter, jul og to fødselsdage med en dag, i dag i mellem til at komme sig i. Puha ik sjovt..,,