Shopping og Inspiration,  Skønhed

On my Nails: Ciaté Fairground Collection Candy Floss + Ferris Wheel

Ciate fairground
Det er ikke nyt, hvis jeg siger, at jeg er vild med pasteller – det er jeg ret sikker på, at I er heeelt med på 🙂 Det nye er, at jeg er begyndt at prøve af, hvordan pastellakker virker med/mod hinanden. Altså, hvis man har en pink og lægger en blå under, for at give et koldt skær … eller en koral/varm rød, for at give et varmt skær. I øjeblikket kan jeg nemlig bedst lide kolde toner, som på en eller anden måde står bedst til min vinterhud. Når først solen har fået lidt bid, så bliver de varmere farver pænere på mig.
Ciatés nye Fairground Collection har både en pink og en lyseblå, så forsøgte mig med at kombinere de to. Synes simpelthen at resultatet blev så pænt! Lige tilpas kølig undertone. Gør I det også, det der med at kombinere lakker?

Lakkerne er givet til test

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

5 Comments

  • Stine

    Nææ det har jeg da faktisk aldrig prøvet. Har egentlig slet ikke tænkt på, at man kunne gøre det, men det kunne da godt være, at jeg skulle prøve at eksperimentere lidt 🙂 Pænt ser det i hvert fald ud 🙂

    /Stine

  • Guapizimo

    Det er nogle smukke farver, særligt den blå. Jeg har aldrig prøvet at kombinere farver på den måde, men må da gøre det en dag for at se effekten 🙂

  • Sascha

    Jeg har heller aldrig prøvet at lægger forskellige farver på samtidig. Men det kunne være at det skulle prøves af 🙂

  • Heidi

    Næ her er det heller ikke afprøvet, det har jeg aldrig tænkt over. Jeg ligger en farve lak på, som jeg nu syntes er fin. :O) Men det må afprøves :O)

  • Lise/walkinrunout

    oh jo… jeg blander tit – og har faktisk også for år tilbage forsøgt mig med rent faktisk at blande dem sammen i flaskerne (men tror kun at jeg én gang fik lavet noget rigtig godt ha ha)
    I den seneste tid bruger jeg mere en almindelig lak med en glimmerlak over, når det er to forskellige (men det er der vist rigtig mange der gør)