Shopping og Inspiration

Dolce Gabbana shades på prøve …

dolce Gabbana DG 4163PDolce Gabbana DG 4163P

Jeg er altid på udkig efter lækre solbriller og da jeg i sin tid var forbi en præsentation af briller og solbriller for den kommende sæson, havde jeg særligt kastet min kærlighed på to par. Dette par fra Dolce Gabbana var det ene. Men jeg er en sej sirupskage og mega kræsen, når det kommer til køb af solbriller, for jeg vil være helt sikker på, at jeg får dem brugt og at de klæder mig, så havde heldigvis mulighed for at låne mig til disse for at mærke dem ordentligt. De er jo så pæne med alt det farvespil på en nedtonet måde. Gjorde lige billedet lidt koldere i nuancen for at I bedre kan se den rigtige farve, som er meget blå og knap så meget de andre nuancer. Mønsteret er egentlig sådan lidt leo-agtigt uden overhovedet at være det, men det var det første jeg tænkte på, da jeg så dem.
De får tommelen (meget) op herfra – må jeg få dommen … klæder de mig? 🙂

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

5 Comments