Min stil,  Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Grey & glitter in the snow + en lille nyhed // Outfit 13.13

 

IMG_8887 IMG_8895 IMG_8910 Støvler: Topshop // jeans: H&M // t-shirt: 2nd DAY // bomber-skindjakke: husker ikke // vanter: Acne // tørklæde: Munte plus Simonsen

Hvor blev den her uge af? Jeg synes lige det var mandag og nu er det søndag. Hmm, ja, jeg tager mig tydeligvis til hovedet og rynker panden, som på billederne … ved ikke lige, hvad det billede handler om, haha :)! Nå, men det skal jo ikke afholde os fra at hygge os, så jeg starter da lige med at levere et styk outfit, som jeg skylder jer. Viste jer jo detaljerne fra det den anden dag, så her er helheden. Masser af rå detaljer og for ikke at gøre det for kedeligt, så matchede glimmerlogoet på t-shirten med støvlerne i glimmer! Så fine til grå bukser i øvrigt. Kan I lide det?

Den lille nyhed, som jeg annoncerer i overskriften, består såmænd bare i, at I fremover også vil kunne finde mig som fast gæsteblogger på Boligciouskidsmit første indlæg er allerede udgivet og der kommer mange flere 🙂 Skriver selvfølgelig mest om børnehalløj, så det er sikkert ikke jer alle det er relevant for.
Faktisk har jeg en del andre nyheder, som jeg også glæder mig til at kunne dele med jer. Lidt ad gangen 😉

Hav nu en skøn søndag og husk at det er sidste chance i dag, hvis man vil være med i kampen om den smukke cardigan! Lige her.

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

26 Comments