Shopping og Inspiration

SS13 favoritter fra pressedagene

Jeg har samlet nogle af mine SS13 – favoritter fra en del af de steder, som vi besøgte under pressedagene i efteråret og der er bestemt nøgleord, som popper op. Sort, hvid, creme/pudder, bikerjakker, sweatshirts, glimmer, mønster, naturmaterialer i form af fjer og pels og ikke mindst gul, som hitter igen til sommer. Håber at I kan lide denne måde at vise en side af den kommende sæson på? Har I nogle favoritter? 🙂

(havde oprindeligt lavet et galleri, men det ville ikke lige virke, så nu kommer der en billedstorm! 🙂 Det betyder også at alle mine små tekster til hvert billede er væk, men spørg endelig….)

IMG_9557Minus
My Mynt My MyntPulzPulz PulzPulz Gat RimonGat Rimon Mary BMary B EASTPAKEASTPAK NümphNûmph Second FemaleSecond Female A question ofA question of (men) IMG_9536Maison Scotch GraumannGraumann GraumannGraumann Lise LindvigLise Lindvig IMG_9508Marlies Dekkers Zadig & VoltaireZadig & Voltaire Isabell KristensenIsabell Kristensen Amaze BonvitaBonvita VilaVila VilaVila vilaVila VilaVila Selected FemmeSelected Femme

 

Læs også:  Jeg gad godt ...

12 Comments

%d bloggers like this: