Min stil,  Shopping og Inspiration

Black Lily Ellendale Foxybird in the snow (hey-ho) // Outfit

Når der er sne, så er der hatte i spil! Jeg elsker hatte, men synes ikke de egner sig synderligt om sommeren (jo altså stråhatte og den slags, men det gør jeg det nu ikke så meget i…) – til gengæld er jeg vild med filthatte i alle afskygninger og denne er fra sidste år, men stadig super hot pga. farven. Jeg havde den på i går sammen med min nye tee-kjole fra Black Lily, Ellendale Foxybird, hedder den og blev købt for ikke så længe siden … kunne ikke stå for printet! Den er megabehagelig at have på skulle jeg hilse og sige – kan I lide den (og outfittet for den sags skyld?) 🙂 Hav en skøn dag og husk at tjekke ind senere for at se hvad julesækken åbenbarer i dag 😉

black lily ellendale foxybird
coatigan: Rick Owens DRKSHDW // hat: H&M // støvler: Acne // tee-kjole: Black Lily

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

42 Comments