Shopping og Inspiration,  Skønhed

Hårsprays med glimmer

I går nåede jeg lige forbi Glitter fordi jeg skulle købe en fødselsdagsgave og spottede så, at der er kommet hårsprays med glimmer. Det tip skal da lige gives videre, for det kan da være super fint til jul og nytår, hvis man lige sprayer en lille smule bling i sit hår. De koster 30 kr stykket og fås i rigtig mange varianter. Jeg nappede en guld og en sølv, men stod faktisk og overvejede den røde også.
Der er tilsyneladende heller ikke noget farligt stads i dem – win! 😉

Eventen i går gik over al forventning – det var simpelthen så super hyggeligt og tiden fløj afsted. Rigtig dejligt at møde nogle af jer irl også 🙂 Der kommer selvfølgelig lidt billeder, men så evnesvag dum at glemme mit kamera i forretningen, så skal lige have det med posten. Ulykkerne fortsatte for i 7 eleven gik jeg uden at betale og ekspedienten var så træt at han heller ikke bemærkede noget ( han huskede dog at stemple mit kaffekort ha ha) og først da jeg var næsten ude af forretningen, fik jeg øje på at jeg havde mit visa i hånden og skyndte mig ind for at betale. Men it’s not over yet, for startede næsten en scene i s-toget da kontrollørdame ikke kunne se stempel på mit klippekort. Surt, vrissede jeg noget om at det da ikke kunne være så svært. Ved selvsyn måtte jeg jo så se at det var rigtig nok. Måske fordi det rigtige klippekort lå i lommen 😉 undskyld, dame hø hø ….måske jeg var en lille smule flad 😉
Her til morgen vågnede jeg så op med den tungeste krop fyldt med sløjhed, så skal vist bare passe min baby og min dyne – Ævs.
Hav en skøn weekend når I når så langt!

Læs også:  Forbedring af hud med laser #3

20121116-113707.jpg

12 Comments

  • Heidi

    Tak for tippet omkring glimmer sprayen, kunne være man lige skulle drible forbi en glitter og se på sagerne.
    Dejligt eventet gik over al forventning, er stadig øv over jeg ikke kom. Hmm, lyder til du havde lidt en tycho brahe dag på din færd, men så er det jo dejligt du nu kan slappe med baby og dyne. :O)

  • Guapizimo

    Jeg skal SÅ meget ud og købe guldglimmerspray nu de ENDELIG er i butikkerne. Jeg kan nemlig godt finde på at bruge det året rundt til festlige lejligheder for den jeg plejer at bruge fra H&M er ikke så voldsom, desværre sælger de den ikke året rundt og derfor har jeg været foruden alt for længe.

    God bedring og du må hellere blive under dynen så du ikke laver flere “ulykker” 😉

  • Maria - Garderobeskabet

    Tak for i går, søde, det var super hyggeligt. Og sikke da en tycho brahes-aften, du rendte ind i efterfølgende! Det er ikke fair!!

    Rigtig god bedring, jeg havde den samme tyngende træthedsfornemmelse i morges.

  • Sidsel

    Tak for et rigtig hyggeligt event! Er dog stadig ærgerlig over ikke at vinde den flotte læder cardigan:D Hilsen Sidsel/ ModeogMyter

  • Mette

    Og til uheldene kan tilføjes min knækkede hæl 😉
    Tusind tak for en super fed aften – det var rigtig hyggeligt og sluttede perfekt af med at jeg vandt den fedeste strik. Et fint plaster på såret for den knækkede hæl 😉

  • Litzy

    Uh ja den spray har jeg også købt.Glæder mig til at prøve den. Håber bare at glimmeret fordeler sig jævnt og ikke kommer ud i klumper. Det har jeg nemlig oplevet tidligere med sådan nogle 🙂

    Og sikke dog en aften du havde dig… kan dog ikke lade være med at grine lidt. Det er præcis sådan noget jeg kunne finde på at gøre.

    Rigtig god bedring 🙂

  • Beam

    Uha, du har været uheldig. Jeg glæder mig meget til at se billeder fra dit event. Ville gerne have været der, men det var lige lidt for langt væk, desværre.