Shopping og Inspiration

Wanna look like this….

I forgårs tænkte jeg i luftige kjoler og små cardigans – i dag tænker jeg skind, kraftig bomuld, tørklæder og sko med gode såler. Fantasisk og forandring fryder jo som bekendt, så min iver efter at glo samtlige webshops (næsten) igennem for alle de lækre efterårsvarer er ret så stor og har da også allerede samlet sammen til mindst en 3-4 inspirationsindlæg! 😀 Håber så, at jeg kan bevare det der shoppestop, som jeg så fint proklamerede den anden dag.

Faldt over en hel del lækre nye sager hos Saint Tropez, hvor skindjakke, camo-bukser, tørklæde med stjerner og tee med 5-talspailletsymbol alle er fra.
Skindjakken er ret cool i snittet synes jeg og kan godt lide at der er lidt asymmetri ift lynlåsene – det vil give en ret lækker effekt, når den kommer på, tror jeg. Camo-bukserne er bare et hit – jeg ville super gerne have et par. Faktisk havde jeg et par fra Vero Moda engang, men ved en eller anden oprydning, så røg de ud. Trist. Tørklædet med stjerner har en skøn cremet farve, som jeg synes jeg mangler lidt i min ellers anseelige tørklædesamling. Det fås i en lækker blå farve også, som også kunne være vildt fin til mange outfits. Den pæne tee er sådan en man kunne redde mange kriser med – den virker til camo, alm. bukser, nederdel, denim og ja…det hele tror jeg 😉
Hvis jeg havde mulighed for at hapse de 4 dele fra Saint Tropez, så ville jeg krydre med smuk halskæde fra Black Lily, flatforms fra River Island og armyfarvede ankelstrømper, så der lige var lidt kig til anklerne. Til sidst en lidt flippet clutch med frynser – denne fra Gina Tricot.
Jeps – det ville jeg gerne have på i morgen! Nogle af tingene der falder i jeres smag? 🙂

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

14 Comments