Skønhed

Finally! Sweet summer hands & feet

HEJ! 😀
Så skete der endelig noget – jeg har bakset noget så forfærdeligt med at finde trådløst net .. for slet ikke at tale om at få det til at virke. Nå ja, men nu er jeg her, omend stadig lidt ustabilt og sikkert ikke med opdateringer hver dag, men det er jo også ferie 🙂

I går skulle der lidt frisk sommerlak på hænder og fødder og endte ud med at vælge “Cascade Cool” til fødderne og “Mini How High” til hænderne….begge fra Essie. Synes normalt at lak kan være lidt svært at have med at gøre i varmen, men det gik egentlig ok. Vejret er i øvrigt pragtfuldt …. ca. 30 grader med en let brise. Vi har pt en “forkert” lejlighed og får den rigtige i overmorgen, hvor der er den vildeste havudsigt, så venter lige lidt med at vise jer billede af mit view. Hvis I vil have mere ferieberetning, så klik her og læs videre på børnebloggen. Det har nemlig været en ualmindelig mærkelig tur, hvor alt stort set er gået galt. Alle gode gange 8 eller noget i den retning 😉

Håber at I nyder det hjemme 🙂

Læs også:  Guide til de 4 bedste foundations og en matterende base; en ærlig anmeldelse

20 Comments