Shopping og Inspiration

Favoritter River island

Peplum leoblusehigh tops med metalliccosmic pantsglimmer bikerjakkenederdel med blondekantskorte med western referencer (er vist udsolgt pt, men kommer sikkert igen)

Nu er jeg her altså igen med River Island, for jeg synes at der er kommet nogle vældig fine sager online på det seneste. Der er bl.a. mere galakseprint og peplumsager (denne her i leo har en ret smuk ryg), for slet ikke at tale om flere gode items, som støtter Opulence trenden. Glimmer er heldigvis heller ikke til at komme uden om og synes den her bikerjakke er ret laber. Skjorten måtte, for min skyld, gerne have haft et lille ærme for ville nok komme til at bruge den med en jakke over.
Sidst med ikke mindst, så har River Island nogle ret gode (og prisvenlige!) high tops, som har trendmæssigt har hærget en del på det seneste. Indrømmet, så har jeg har haft svært ved at de igen er i modebilledet, for jeg har været der én gang allerede…..i 80’erne….hvor de var the shizzle from “over there”. Min venindes far havde et par med hjem til os hver og vi var så stangsmarte altså. De var dog mere kondisko-agtige end modellen anno 2012, men ikke desto mindre samme type. Nu er jeg dog ved at bløde lidt op for dem og har faktisk bestilt dem på collagen. Håber så at de er fine i virkeligheden.
Efter jeg lavede collagen, er der endda kommet endnu flere lækre nyheder, så jeg kan altså kun anbefale at man måske lige tjekker det ud også – nyheder her.

Læs også:  Sommeren der gik

28 Comments