Shopping og Inspiration

BURBERRY AW12

Source

Det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg har skrevet om Burberry – ikke fordi der ikke har været noget at vise, men jeg er som regel mere fascineret af brandets AW-kollektioner end af deres SS-kollektioner. Måske fordi det netop er overtøj og accessories, som jeg personligt primært forbinder Burberry med.
I anledning af at deres kampagne for AW12 launcher d. 1. juni, synes jeg lige, at jeg vil vise jer tre rigtig lækre billeder, som bliver en del af den. London som baggrundstæppe og nostalgien emmende ud til os på den anden side af skærmen. Synes de er vanvittigt smukke i sorthvid – også selv om det måske efterlader os lidt med et tomrum omkring den farveskala som er anvendt. Omvendt, er det måske lige præcis det der gør billederne ekstra lækre. Vi behøver slet ikke farverne for at forestille os klassisk Burberry – de er allerede lagret i hukommelsen 😉

Den kompetente Hr. Bailey siger selv om kampagnen:
“We wanted to play with everything that’s at the heart of the Burberry world – celebrating our brand and London through imagery, film, music, weather and our iconic outerwear, all in a very poetic and British way.
Using London as the backdrop, we shot the series of cinematic, emotive black and white images and short films with the incredibly talented Gabriella Wilde and Roo Panes, who effortlessly bring the campaign and our collections to life across all of our platforms.”
Christopher Bailey, Burberry Chief Creative Officer

Er de ikke smukke? 🙂

Læs også:  Sporty er cosy

7 Comments