Min stil,  Shopping og Inspiration

Colour Challenge 14.04.2012 – PINK details + en reminder

FØRST, så vil jeg lige minde om, at det er sidste chance for at deltage i Stine A konkurrencen i dag. Find konkurrencen her 🙂


Dernæst, så var gårsdagens udfordring pink/lyserød og det burde i hvert fald ikke være et problem for mig. De af jer der har læst med længe ved godt at jeg har hang til pink….elsker den farve. I alle dens nuancer. Den er tilpas girly og feminin til at kunne krydre med, når alting bliver lidt for sort, gråt og hvidt.
Jeg havde fingre i en simpel bluse fra HM, som jeg viste jer i et andet outfit sidste sommer og kopierede mere eller mindre det look (som var pink bluse, sølvclutch og sort maxinederdel) – dog tilsat Mulberry tørklæde for at få flere pink toner ind i outfittet. Det var et rart outfit! Hyggeligt, comfy, casual og alt det jeg havde brug for på en lørdag, som stod i arbejdsopgavernes tegn.
I dag var det lilla (kommer på bloggen i morgen) og i morgen, hvor udfordringen rundes af, er det orange. Bum bum….den skal jeg lige tygge lidt på. Orange alligevel. Hm.

Hav en skøn søndag aften – jeg har dekoreret væg i børneværelset, som nu er fyldt med fantastiske fantasifulde figurer af dyr. Den er blevet super fin, synes jeg og tænker lidt at jeg har fortjent en pizza fra den lokale snask. Yes? 😉

Læs også:  Årets julebord

27 Comments