Min stil

Hat and scarf (outfit)


Har brugt hele eftermiddagen sammen med min skønne mor og lokkede hende lige til at snappe et par billeder. Fik også lige besøgt Næstved Storcenter på min vej, for har en upcoming barnedåb på lørdag hos nogle venner, så måtte lige udstyre os med en gave. Jeg er ikke god til dåbsgaver, for hvad i alverden køber man til sådan en størrelse? Anyway, endte ud med god gave, synes jeg selv og ellers må de skønne forældre sørme bytte den må de 🙂
Jeg er så glad for min HM-hat, som jeg ikke er alene om at have – den er lidt chic synes jeg pga formen og den lille fjer på siden og så passer den ualmindelig godt til et af mine LV-tørklæder som jeg jo sjældent bevæger mig ud uden, når efteråret har sat ind. I øvrigt skønt med en ny location…..er lidt træt af det affældige pæretræ herhjemme 🙂

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

26 Comments