Min stil,  Skønhed

Loose fit with new sandals (outfit)

De her løse bukser er altså et hit! Det har faktisk taget lidt tid inden jeg rigtig har kunnet finde nogen, som jeg ikke følte lignede natbukser – for helt ærligt, så kan de godt have sådan lidt pyjamas-vibes over sig, ikk’? 🙂
Parret op med et par lidt rå sandaler og løse overdele, så er det jo verdens hyggeligste tøj, som bare signalerer afslapning og casualness. Ahh. Outfittet er fra den anden dag, da vi var i sommerhus, så der egnede det sig jo helt perfekt. Det lidt fjollede billede kræver lige den forklaring, at min søde kærestemand syntes, at han skulle hoppe ind foran kameraet og jeg tror jeg på det tidspunkt det billede bliver taget, er i et eller andet afsæt af en slags, hvor jeg er klar til at springe hen imod ham for at skubbe ham væk haha 😀
Sandalerne er i øvrigt nye og scoret på udsalg til 150 kr. Win!

sandaler – Mary B.
bukser og top – HM
nails – Essie Watermelon
cardigan – Nørgaard
armbånd – Pilgrim og HM

Læs også:  Forbedring af hud med laser #3

32 Comments

 • Pernille

  Fint outfit! Jeg har også kigget længe på de bukser, men er blevet enig med mig selv om at jeg har nok! Jeg er nemlig storforbruger af de løse bukser, især om sommeren. Arbejder med små børn i et hus der bliver som en bageovn, så mit “arbejdstøj” skal være til at bevæge sig i og gerne dejlig luftigt 🙂
  Men du har helt ret i det med pyjamas looket, min mand mener tit at jeg har glemt at skifte tøj om morgen 🙂

  • Malsen

   Pyha – ja, så skal du da bruge luftigt tøj, når der bliver så varmt. Kan godt forstå du så allerede har bukser……
   Pyjamas eller ej – monsterbehageligt! 😀

 • rijaH

  Har også luret på dem mange gange, troede bare ik de ville se så godt ud på! 🙂 Nu må jeg jo revurdere situationen igen 😀 Haha du ser meget farlig ud på det billede der :PP

  • Malsen

   Haha – ja, jeg tænkte at jeg måske burde have advaret mod billedet lidt kraftigere! 😀
   Kærestmanden holdt da også op med at drille efter det her “spring” 😀
   Go for it! Med bukserne….altså.

 • Guapizimo

  De ser virkeligt behagelige ud de bukser!! Jeg kan også ret godt lide mønsteret på dem, min mand vil sikkert have en helt anden mening om dem 😉
  Jeg har faktisk kigget på sådan nogle løse bukser i Zara, der er dog ikke elastik ved foden så der er meget vidde i dem, men jeg tænker bare at de må være enormt behagelige at have på og jeg har lidt lyst til at købe et par!

  • Malsen

   Jamen, det er helt vildt…man mærker jo ikke man har dem på. Farligt at blive afhængig af sådan noget løst tøj 😀

 • Patricia

  Jeg er altså også lidt på jagt efter sådan et par pyjamas/loose-fit bukser :p
  Det gode er, at det er okay at de har blomster og mønstre, når de er så løse, normalt er jeg til det ensfarvede. Synes sagtens man kan undgå pyjamas-looket, hvis man tager nogle feminime sko på og en feminim top 🙂

  • Malsen

   Jamen, det kan man også godt….de minder bare lidt om sådan nogen hyggebukser. Men du har ret de kan jo styles både råt eller feminint og så går det da helt fint 🙂

 • Linda

  WAUW ! Aldrig har jeg set nogen bære de bukser fra Fashion Against Aids kollektionen så flot !
  Cudos til Malsen !!! 🙂 You make them look very stylish !

  /Linda

 • Betina

  Hahahaha, hvor er det tredje billede genialt. Jeg elsker sådan noget! Du bærer i øvrigt bukserne rigtig fint 🙂

  • Malsen

   Tak skal du have 😀
   Jamen, I skal da se min temperamentsfulde side også 😉 Grrrrrr…….

 • june... @ Pixelerede finurligheder...

  Hahaha skønt billede! 😀 Også ondt at han driller, tsk mænd! 😉

  Bukserne klæder dig virkelig godt, jeg har selv et par gamle harem, som jeg hopper i på slap-af-dage.. Men dem der kan man da sagtens style rimelig vildt op, mønstret er jo skønt, og stoffet ser eksklusivt ud 🙂 (Det gør mine absolut ikke, hehe)

  • Malsen

   Ja, ikke?! Dumme mand 🙁 😀
   De er ret lækre i mønsteret..der er lidt leo over dem.

  • Malsen

   Tusind tak 🙂
   HM er farlig at slå et smut forbi…..de har det med at hænge poser på ens arm.

 • Lullumut

  Haha, genialt billede :o) Hvor er de lækre, bukserne. Jeg har også kigget meget på dem fra Zara eller Camilles fra Monki. Rigtig fine og behagelig.

  • Malsen

   Hehe….jaja – det skal jo ikke være så opstillet det hele 😀 Kald det fraklip… heh.
   Ja, dem fra Zara er jeg helt pjattet med.
   Tak 🙂

 • Malene

  Uh der er lækre, de bukser. Er det FAA fra sidste år, eller en anden model fra i år der er til at få fingrene i?

  • Malsen

   Det er samme print som FAA – fuldstændigt, men det fås stadig….jeg har dem i en str. 44 (hvilket er den mindste størrelse) og du kan se de er store til mig…der er snøre i livet men alligevel….man skal jo heller ikke svømme i dem. Så hvis du er mindre end 42, så skal du hellere gå på jagt efter FAA-udgaven fx på Trendsales. Linket til mine er her: http://www.hm.com/dk/product/75862?article=75862-A

 • Malene

  Nå øv. Jeg troede lige at de var kommet igen, men de bliver nu for store i 44 🙁 Men fedt de bruger printet igen.

  Tak for svar, Malsen