Shopping og Inspiration,  Skønhed

Test og dom: Anmeldelse af L'Oréal Lash Architect 4D Mascara

Jeg er selv rigtig glad for at læse andres anmeldelser af forskellige produkter og skal huske at blive bedre til at lave dem selv også.
For et stykke tid siden var jeg løbet tør for mascara (Dior Show, min faste følgesvend gennem mange år, som dog indimellem viger plads for test af alternativ, som den her fx) og jeg havde egentlig besluttet, at jeg ville prøve noget nyt. Jeg tror på det er sundt at skifte imellem produkter. Jeg endte med at vælge den her Lash Architect 4D, for jeg har lidt issues med mine øjenvipper og den lover jo guld og grønne skove (jaja, sig det bare….jeg er nem at lokke he he..). Mine øjenvipper er ikke særlig lange og jeg synes egentlig heller ikke de er særlig tætte – det eneste som er ok, er farven, som de har fra naturens side. Så længde + fylde= Ja tak! Og det er jo det den lover …..”False lash effect” and all….

Jeg har nu brugt den i 14 dage ca. og ovenover er et med/uden billede af mit øje. På “med”-billedet er der lagt ét lag mascara. Døm selv, men med ord lyder min dom således:

Ups

  • Prisen (normalt 120 kr. lige nu på tilbud hos Nicehair til 89 kr.) – det er altså en god budgetmascara.
  • Jeg synes den giver en god længde på vipperne med bare ét lag – godt for mig til hverdag, hvor jeg ikke bryder mig om at have alt for malede vipper.
  • Børstens længde er god – den dækker en stor del af vippen, så 2-3 strøg er nok til at dække hele vippen for mig.
  • Farven er god. Den er sort uden at være alt for dramatisk.
  • Drysser ikke på mig. Klar fordel!
  • Er let at rense af
Læs også:  Forbedring af hud med laser #3

Downs

  • Den har en tendens til at virke lidt klumpet ude på spidsen og nederst på børsten, men hvis man husker lige at skrabe det af inden man drejer børsten ned i beholderen, så er det faktisk ok.
  • Den kan være lidt tricky at lægge på de underste vipper – der kommer let en lille klat, som man så skal ondulere bagefter – ses også på billedet.
  • Den virker lidt tør, men det er den ikke, når man arbejder med den. Til gengæld, har man en tendens til så at ville have mere på børsten – altså dreje den flere gange i beholderen og så er den altså umulig, for så kommer der alt for meget mascara på vipperne, som så klumper fordi man ikke kan “redde det ud” med børsten.
  • Det der 4D fatter jeg ikke rigtigt…..altså jeg ved godt, hvad 4D er, men jeg synes ikke jeg kan genkende det i mascaraen.
  • Den er testet på dyr. L’Oréal har et 2013-mål, hvor de vil stoppe med test på dyr, men som det er lige nu…eller i hvert fald, hvad jeg kan opstøve af info, så tester de endnu på dyr. Det er egentlig et no-go for mig, men da jeg stod i butikken var jeg i tvivl og valgte altså at købe den alligevel.

Konklusion for mig: En god mascara til en god pris, men hvor øvelse gør mester. Der er lidt flere ups end downs, hvilket giver den 4 ud af 6 mulige mascarastjerner i min bog.

Håber at I kan bruge anmeldelsen – hav en skøn mandag og start på en ny uge 🙂

Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

17 Comments

  • Sascha

    Nu sværger jeg personligt til Loreal Intensefic mascara men jeg har også prøvet denne som jeg faktisk synes var ret god. Jeg havde desværre også problemer med at den klumpede for meget og gik derfor hurtigt tilbage til min gamle ven.

    Men din anmeldelse er rigtig god og beskrivende og jeg ville da bestemt sætte pris på hvis du gad at anmelde dine andre skønhedsprodukter på samme måde 🙂

      • Malsen

        Tak, Sascha – jamen, det vil jeg da gerne gøre. Jeg er ikke sådan en der har et arsenal af beauty-produkter, men jeg vil da rigtig gerne lave en anmeldelse når jeg indimellem prøver noget nyt 🙂

  • rijaH

    Se jeg blev jo for nyligt positivt overrasket over en mascara jeg fik med gratis da jeg købte en anden mascara for 30 kr. mærket er GOSH og det har lidt vendt op og ned på min tro på de dyre mærker. Så jeg ved desværre hvordan den her vil være på mine vipper. Den vil nemlig ikke gøre noget for dem 🙁 Og umiddelbart ser det meget ud til at vi har lidt af de samme øjenvipper så tror at den GOSH vil være meget bedre til dig, som den også var til mig… Læste i øvrigt Ups som ups altså ooops 😛 haha

    • Malsen

      Tak for input 🙂
      Jeg er nu egentlig meget godt tilfreds med det resultat denne giver mig….bryder mig ikke om alt for meget mascara og kan godt lide et lidt neutralt makeuplook. Denne giver mig længde og fylde på en pæn måde.
      Men jeg vil da have tippet om Gosh i baghovedet 🙂

    • Malsen

      Tusind tak, Alexia 🙂
      Altså, jeg har ikke brugt sådan en øjenvippebukker på billedet, så lidt gør den ja, men ikke som på reklamerne selvfølgelig 😉

  • Karina

    Dejligt med et beauty-indlæg! 🙂

    Men jeg bliver altså nødt til at spørge: Hvis ikke du vil have at make-up bliver testet på dyr… Hvad vil du så have den skal testes på?

    • Malsen

      Glad for at du kan lide indlægget, Karina 🙂
      Jeg mener at teknologien efterhånden er så meget med os at test af makeup på dyr kan erstattes af kunstigt væv. Illustreret videnskab har bl.a. skrevet en masse gode artikler om emnet. Der er en hel række af firmaer som allerede gør det og jeg synes for så vidt det er synd at store navne som netop L’oreal, Lancome og Bodyshop ikke er hoppet med på den vogn.

  • Miriam

    Nu er det godt nok ved at være lidt halv-gammelt det indlæg her, men er nødt til lige at kommentere på, hvor smuk din øjenfarve er! Jeg sidder her med mine kedelig-blå og bliver helt jaloux!

    • Malsen

      Det gør da ikke spor at det er gammelt indlæg du kommenterer på – det er jeg kun glad for 🙂
      Og sikke et skønt kompliment! Tusind tak da 🙂