Min stil,  Shopping og Inspiration

Sommer sommer sommer (outfit)

Hvor har det været pragtfuldt i dag! Selv om jeg har været indendørs på arbejde og er kommer sent hjem, så sker der altså noget med folk, når det er varmt og lækkert udenfor. Rummeligheden bliver lissom større på en eller anden måde og det er som om at der automatisk breder sig en feriestemning, selv om det overhovedet ikke tilnærmelsesvis er den tid endnu. Måske tager jeg fuldstændig fejl….og måske er det i virkeligheden bare mit eget humør jeg kan mærke og som smitter af på omgivelserne. Det der med, at det vi giver ud kommer tifold tilbage. Anyway….meget filosofisk for sådan en dejlig mandag, men well…ja, det havde jeg altså lige på hjerte 🙂 Jeg fik også lige lokket fotografen til at nappe et par billeder – havde lyst til lidt boho-lir, så voila – solbrillerne er nye og er fra HM; er ret pjattet med at de hænger i sådan en snor om halsen. Armbåndet nederst er fra Louis-vennen :)…..Jeg har følt mig super tilpas i det her i dag – kan I lide det?

Læs også:  Der er gang i noget godt ...

22 Comments