Shopping og Inspiration

Fortæl om en blogger….. udlandsdanskeren #1

Når man først får sat sig ned og søger, så gemmer der sig den ene fine blog efter den anden, men jeg har også erfaret, at man tit kun bevæger sig i et hjørne af et blogland, som i høj grad ekspanderer og på den måde ser man absolut kun en brøkdel af alle dem som findes. Derudover, så har jeg længe gerne ville dele nogle bloganbefalinger.
Så var det jeg tænkte, at i stedet for at lave sådan et indlæg, hvor jeg fremhæver en 5-6 blogs eller hvor I anbefaler og man så bare skriver en masse links i kommentarfeltet, så ville jeg prøve at lave en kombination af ros og opdagelse …. Altså prøve at fremhæve en blogger for noget særligt, som jeg selv synes vedkommende kan eller gør eller har på sin blog. I vil nødvendigvis ikke altid være enige eller også vil I have gode forslag til, hvem det også kunne have have været og det er her det bliver sjovt, for forhåbentlig lander der så en masse fine links til blogs i kommentarfeltet, som på den måde også får lidt specifik ros i stedet for “bare at være god”, hvis I kan følge mig. Jeg håber i hvert fald at I er med på idéen! Jeg regner med at sprede indlæggene ud over sommeren 🙂
Og…hov….man må selvfølgelig også gerne fremhæve sig selv, hvis man synes at man lige passer ind i temaet! 🙂

Jeg starter med temaet udlandsdanskere og jeg vil gerne fremhæve to.


Louise studerer i New York og har en blog, som henvender sig til en imponerende bred læserskare: De helt unge som har drømme om at rejse, de studerende som gerne vil ud i verden og læse og os som hverken er helt unge eller studerende men som rigtig gerne vil til NY og endda til dem som går og drømmer om at flytte permanent til USA.
Ud over at skrive rigtig godt og levende, så er der en masse små fif til livet i NY – where to go, what to see, what to do og det er alt sammen pakket fint ind i skønne personlige billeder. Jeg tror faktisk, at det meste af Louises billedmateriale er hendes eget – en ting, som jeg selv rigtig gerne ville nå til, men som jeg synes er svært, når man har en modeblog, hvor man også gerne vil vise internetfund osv. Du finder bloggen, som hedder Loumas her.

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

 


Manja arbejdede i Frankrig, mødte en sød fyr……og så blev hun der. Eller næsten i hvert fald 🙂 Ikke desto mindre, så bor hun nu permanent på en vingård i Frankrig sammen med sin kæreste og deres skønne datter C. Hun ser bragende godt ud og er rigtig god til at inspirere, hvis man er til den farvestrålende, lidt girly, men absolut klassiske stil – Manja er bare trés chic!
Sammen med alle de gode outfits, er jeg vild med hendes indlæg, hvor hun sætter dansk og fransk kultur lidt op mod hinanden og fortæller om fordele/ulemper, oplyser os, underholder os og på den måde får givet os et indblik, som er personligt og som vi bestemt ikke får af bare at være turister i Frankrig. Hun skriver rigtig godt og man kan mærke at hun har ben i næsen og ved hvad hun vil. Strong women – I like! Manja skriver på Manjalytz her.

Kendte I de to blogs? Nu er det jeres tur……Giv lyd! Er I enige eller har I andre udenlandsdanskere på jeres læseliste, som vi er gået glip af? 🙂

41 Comments

  • Manja

    Ej, hvor er du sød, Malsen! Tusind tak for al rosen – det er både skønt og lærerigt at finde ud af, præcist hvorfor du har lyst til at læse med hos mig. Og hvor er det sjovt (og flatterende!) at læse din beskrivelse af mig som person 🙂

    • Malsen

      Jamen, velbekomme da 🙂
      Ja, det er jo lidt sjovt at læse, hvordan andre opfatter en selv….det er jo kun dig der ved om jeg tager grueligt fejl 🙂

    • Malsen

      Jamen, hun er også skøn! 🙂
      Og psssst…..så kan hun godt lide Louis, ligesom os to 😉

  • Mathilde

    Har godt været omkring de to og min begejstring er lige så stor som din! Er man udenlandsdansker, hvis man om under en måned bor i Singapore?;) For så kig endelig forbi.

  • Guapizimo

    Jeg kender begge blogs og følger dem, Manja føler jeg næsten at jeg kender fordi jeg har fulgt hende så længe 🙂

    Spændende tiltag med bloganbefalinger over sommeren!

    • Malsen

      Tak 🙂
      Ja, det er lidt sjovt, som man føler at man næsten kender dem som man følger tæt 🙂

  • Tina

    Jeg kendte godt Manjas blog, men tror da helt sikkert, jeg vil slå et smut forbi Louises 🙂 Lækkert med sådan et lidt mere uddybende indlæg med anbefalinger.
    Af andre udenlandsdanskere tror jeg kun, jeg læser med hos Acie 🙂

    • Malsen

      Tak, Tina – er glad for at du kan lide den måde jeg har valgt at gøre det på 🙂
      Jeg læser også helt fast med hos Acie, men tænker at de fleste i hvert fald kender hende, så ville hellere give pladsen til et par mindre blogs.

      • Tina

        Ja, hun er nok ikke ligefrem ukendt i hvert fald 😉 Og det er også fedt, at du ikke lige vælger at fremhæve en “åbenlys” hvis man kan sige sådan.

  • Louise

    Tusind tak for dine fine ord – hvor er det bare sødt af dig 🙂 Håber der er andre, der kan bruge min blog!
    /Louise

  • Michelle

    Dejlige blogs at starte ud med (: Kender kun Manjas blog, men tror da lige jeg vil tage et smut forbi Louises. NYC er jo en fantastisk by! Jeg kan ikke lige komme i tanke om nogle udlandsdanskere, men Linn fra http://linnkatarina.blogspot.com er en svensker bosidderende i Danmark – ved ikke om det tæller? Men hun har altså også en skøn og personligt blog (:

  • Michelle

    Ps. Vil også give dig ret i, at man let kan blive “fanget” i et hjørne af blogland. Jeg husker tydeligt i starten, hvor jeg var overbevist om, at ALLE danske bloggere kun fokuserede på mode & tøj og dertilhørende emner. Ikke at der er noget galt med disse blogs – men de interesserer mig ikke som så :’) Fandt da senere ud af, at blogland har langt mere at tilbyde … det handler bare om at søge de rigtige steder. Så superfin ide med bloganbefalinger! 😀

    • Malsen

      Ja, nemlig….lige pludselig åbner der sig en masse andre blogs foran en 🙂
      Er glad for at du kan lide denne måde at gøre det på.

    • Malsen

      Tusind tak for links 🙂
      Jeg kigger jo med hos dig allerede og det er også sådan en fiiiiin blog du har, men har dig “planlagt” i forbindelse med et andet tema 🙂

      • Lise

        Uha spændende ;O) – rigtigt fint initiativ at anbefale blogs, for der er så mange der ude som fortjener flere læsere og mere credit generelt – vi blogger jo fordi vi synes det er sjovt og gerne vil dele – men det er klart sjovere, når der er nogle der læser med og kommenterer

        /Lise

        • Malsen

          Lige præcis 🙂 Og nogle gange, så er det mest de samme som får the creds ikk? 🙂 Ikke noget ondt i det overhovedet, men den eneste måde vi kan opdage andre, er jo ved at snakke og fortælle om dem 🙂

  • Jeanette

    Jeg læser med her http://sheinchina.blogspot.com/ om Jonna der bor i Kina – bloggen er velskrevet, fuld af information og er skrevet med en positiv indstilling til nye kulturer.
    I kan også læse med på min blog – min franske kæreste og jeg kom til Danmark for et års tid siden, men boede før det i Paris – og skal afsted igen om et par år. Hvis man går lidt tilbage i arkiverne er der masser af indlæg om vores hverdag i Paris og rejser til bl.a. Kina.

  • Lullumut

    Fedt at læse 🙂 Manja kender jeg, men loumas kendte jeg ikke. Den skal jeg da kigge nærmere på, især når den står på NY næste år (hvis finanserne er til det).

    • Malsen

      Kan kun sige en masse godt om Louises blog i hvert fald – super fin! 🙂
      Spændende med NY næste år…ih, jeg vil også!! 🙂