Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Mango red dress

Rød kjole. Det kunne jeg altså godt tænke mig at have, men jeg synes ikke der har været sådan vanvittig mange spændende bud på dem rundt om hos de forskellige mærker. Jeg er nok mest på udkig efter en kjole, hvor der også er lidt blonder, men dem jeg har fundet har fundet har enten været meget stramme eller også har de været ubetalelige, så når jeg ikke kan få blonder, så vil jeg have sløjfer he he 🙂 Lidt girly har man da lov at være, ikk’?!
Jeg fandt så denne fine røde kjole fra Mango, som giver en rigtig fin silhouet og hvor sløjfen fungerer som bælte og skaber lidt talje. Kan i øvrigt også godt lide ærmernes lidt “boxy” cut. Den er klart en mulighed! Tror jeg ville bruge den meget som på det øverste foto med meget enkle accessories, så det ikke bliver for meget. Håret er også rigtig fint, synes jeg.
Kjolen koster 499,- så det synes jeg er helt ok – men jeg er ikke helt sikker på den endnu, så venter lidt med at købe 😉 Kan I lide snittet på den?

Jeg er lidt bagud med at svare på jeres skønne kommentarer – var rigtig sent hjemme i går og nåede ingenting, men jeg vender frygteligt tilbage i aften, hvor jeg også har navnet på vinderen af konkurrencen.

I’d love to add a red dress to my wardrobe, but haven’t quite “the one” yet – this Mango dress could however be a worthy suggestion.

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

14 Comments

  • Bethina

    Jeg synes at Mangos bud på en rød kjole er rigtig flot og en smule anderledes 😀 og det kan vi jo godt li.

  • June

    Rigtig fedt snit og farve! 🙂 Jeg er ret vild med ærmerne… Åh, must not shop!!! Forhåbentlig fås den ikke i sort 😉

    • Malsen

      Jeg synes også at ærmerne er rigtig flotte! Og så sløjfen….har jo noget med sløjfer! 🙂 Aner ikke om det fås i sort….det har jeg ikke lige tjekket 🙂

  • Guapizimo

    Jeg synes den er vildt flot, kan både lidt snittet, ærmerne og det store sløjfe. Farven er sådan set også rigtig fin, men jeg tror bare aldrig jeg ville få den brugt fordi den er rød.

    • Malsen

      Jeg synes også den røde farve er god….ikke alt for “julet”, som de nogle gange bliver 🙂

  • Sascha

    Jeg synes den er lidt for oversize til min smag. Enten skulle ærmerne være mindre eller også skulle kjolen være mindre. Ikke begge dele på samme tid.
    Dog ser den lækker ud på øverste modella som sidder ned.

    Jeg elsker tilgengæld farven. Jeg har selv en rød kjole min er bare fra H&M

    • Malsen

      Du har ret i at den ser meget oversize ud på det nederste billede…men det er som om den ikke er helt så stor på deres shop…på den model der har den på der. 🙂

    • Malsen

      Glad for at I er så positive omkring den…..selv om det nu frister ret meget til så at købe den! 😀