Ønskelisten

Lutens // Stine Goya

Jeg har faktisk endnu til gode at have noget Stine Goya i min garderobe – ikke fordi jeg har manglet interessen for de fine sager, men fordi jeg er så frygtelig ubeslutsom indimellem og så når de ting, som jeg gerne vil have at blive udsolgt. Sådan går det sikkert også med denne her, men jeg er vild med den og kunne virkelig godt tænke mig den i den sorte udgave eller denne aqua-mintish på billedet. Sidstnævnte er der dog kun i meget små størrelser og det går ikke 🙂 Men ih, suk, hvor fin den dog ville være til sommer….
Er I Stine Goya fans?

I like this very simple Stine Goya dress a lot…..I’m seriously thinking about making a purchase 🙂

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

9 Comments

  • Bolize

    Ja, jeg er jo kæmpefan af Stine Goya … især når det er sort og guld :-))
    Jeg har Lutens i sort og den er fantastisk skulle jeg lige hilse og sige … den er anvendelig til masser af lejligheder og kan styles på mange måder ♥

  • Kira

    Stine Goya er som oftest ikke det, jeg kigger mest på, men det kunne da være rigtig interessant at se, hvordan du vil style den, hvis du køber den. 🙂

  • Manja

    Jeg synes, hun er utroligt dygtig, men meget af det er bare slet ikke mig – selv om jeg altså synes det er flot. Enkelte styles kunne jeg dog godt finde på at investere i, men det er nok generelt de mere afdæmpede. Kjolen, du viser, er i hvert fald rigtig fin!

  • Guapizimo

    Jeg har endnu ikke noget Stine Goya, men synes hun laver nogle virkelig fine ting, især kjolerne – jeg får bare ikke brugt kjoler tit nok til at jeg kan forsvare at købe en af hendes dyre kjoler.

  • Malsen

    Tusind tak for jeres tanker 🙂 Kan se at vi er enige om at hun er dygtig, men også enige om at hun er dyr 🙂

  • June

    Jeg har intet Stine Goya, og jeg overvejede det kraftigt, da der var lagersalg i sidste uge.. Men nåede aldrig derind, og tror egentlig det er fordi jeg ikke har fundet lige det item, jeg har behov for eller synes matcher mit budget vs brugbarhed 🙂 (ja tænk jeg sagde det, haha!)

  • Lullumut

    Umiddelbart er jeg ikke fan. Tror det er for specielt, og for dyrt. Måske skal jeg bare lige finde det rigtige item. Måske det for Weekday?

  • Malsen

    Tak for input 🙂 Jeg tror heller ikke jeg selv bliver Goya fan sådan all over…men vil nu prøve at holde lidt øje med den her kjole i hvert fald 🙂