Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Denimshorts – the Bon'a parte way

En af de ting, som står på min “must buy” liste er et par denimshorts og det er jo ikke verdens nemmeste opgave, når nu man kender historien om mig og jeans 😉 Dog er shorts lidt nemmere at have med at gøre, synes jeg.
Jeg har kigget og kigget på forskellige styles i forskellige webshops og på gaden, men de har ikke haft den helt rigtige slidte vask eller også har lommerne været forkerte – jeg har nemlig lært at lange baglommer giver flad mås og korte baglommer giver mere “løft”..altså, sådan visuelt ikke….det er jo ikke sådan, at der lige følger en ny mås med bukserne hø hø….
Fandt så disse hos Bonaparte, som jeg jo har skrevet om en del gange efterhånden. Synes så absolut at der med tiden er sket meget med det mærke, hvilket er super.

Jeg er stadig lidt hooked på denim-on-denim trenden, selv om jeg aldrig rigtig har prøvet det af, men det fungerer på en eller anden måde rigtig godt på modella her og er lidt mere råt end det jeg plejer at have på – det var i øvrigt noget som mange af jer syntes klædte mig. Altså det lidt mere rå, så måske hopper jeg ud i det, selv om det måske er ved at være lidt sidste udkald, sådan trend-wise. Om ikke andet, så kan jeg da være bag-trendy! 😀

Hvad siger I – er de ikke lækre? De kan fås lige her.

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

6 Comments