Min stil,  Shopping og Inspiration

My Look: Red lips, eagle and a golden Burberry

Sådan her så jeg ud i går – var på familiebesøg og havde en voldsom trang til at have noget meget casual og afslappet på, så endte i boxshirt og maxinederdel. Nu har jeg haft sådan lidt pres på ang. de der farverige læbestifter, men i går måtte jeg lige prøve det af. Valgte en varm ceriserød…..ret beset, fordi det er den eneste jeg har 🙂
Guldtasken, som er fra Burberry, har I faktisk set før, hvis I har fulgt med meget længe; den havde jeg nemlig på her også.

Er spændt på at høre, hvad I synes om de røde læber?

Went on a family visit yesterday and felt like wearing casual. Ended up in boxshirt and maxi skirt – it was so comfy! Added my gold Burberry bag for a twist and some cerise red lips…..those, however, are somewhat of a challenge for me….I’m a gloss girl! 🙂

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

19 Comments