Ønskelisten

Mette

Jeg ville gerne være venner med Mette-pigen her! Det var lige lidt længe siden, at jeg havde været på Baum und Pferdgartens hjemmeside – plejer at være lidt glad for mange af deres styles…..specielt forårs- og sommerkollektionerne. De har nemlig ofte lige den der lille Boho-snert, som jeg vist har nævnt, at jeg godt kan lide. Og her fandt jeg så lige Mette, som er denne fine silkebluse med print. Det lille ærme passer mig storartet, for jeg er helt ærligt mest glad for sommerbluser, hvor mormorarmene ikke sådan blafrer alt for meget i vinden 😛 Kan godt lide at det dækker overarmen lidt…..Den er jo også helt fantastisk med mine nye støvler, som jeg viste i går og hvis man ikke kan få nok af sort, ja, så fås den sørme også i sådan en variation. Eneste “aaarhhh” er at den koster 1299,- hvilket er lidt spidst, synes jeg, men nu er den i hvert fald tilføjet ønskelisten og så kan det jo være. Der er i øvrigt også mange andre fine printede sager hos BUP.
Er Mette ikke pæææn?

Desværre, får jeg ikke læst så meget blogs i øjeblikket….det virkelige liv har den frækhed at ville styre lidt rigeligt, så det er altså ikke fordi jeg er blevet væk…..jeg jobber bare igennem. Håber at I alle får en fantastiske torsdag! Jeg skal bl.a. se “Amerikanske Billeder” i Imperial i dag……og det skal I nok høre mere om 🙂

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

8 Comments

 • Guapizimo

  Mette er fin, men prisen er lidt pebret synes jeg 🙁

  Jeg har det også bedst med t-shirts, hvor er der ærmer på der dækker overarmene 😉

 • Hanne

  Hun er rigtig fin, hende Mette. Jeg er også rigtig glad for Baum og Pferdgarten. Især deres leo print. Har for ikke så længe siden købt Helissa kjolen som jeg luftede på min fødselsdag. Er superglad for den.

 • Kira

  Den ser lækker ud, og jeg tænkte også straks på dine nye støvler, da jeg så blusen. De vil jo passe SÅ fint sammen. 😀

 • Malsen

  Tusind tak for jeres kommentarer – jeg håber at “Mette” måske kan findes i en lidt anden version til en lidt bedre pris 🙂

 • Trine

  Mette er rigtig pæn! Og det er et rigtig flot print!
  Og som du selv siger, så mon ikke man kan finde lignende til en bedre pris? 🙂 Det er da ihvertfald at håbe!
  God weekend!