Ture i Danmark

Man skal ikke altid så langt væk….

Man skal ikke altid så langt væk for at finde storslået anderledes natur end den flade pandekage, som de fleste af os er vant til at stå op til hver morgen. Man kan bare tage til Bornholm 🙂 Jeg er mindst på Bornholm én gang om året, men var der faktisk for første gang for bare 6 år siden og jeg var virkelig overrasket over, hvad jeg var gået glip af. Der er jo vildt fantastisk smukt! Ja, okay – sådan fashion-wise er det måske ikke lige Rønne der er “the Capital”, men der er faktisk en del rigtig fine og gode butikker rundt omkring på øen – for slet ikke at tale om alle de små kunsthåndværkere. Jeg skal derover igen i august og glæder mig rigtig meget! Kom til at snakke med nogle venner om det den anden dag og der var faktisk langt over halvdelen af dem, som aldrig havde været der.
Min absolut fedeste oplevelse på Bornholm, var en rundflyvning i et Cessnafly, hvor jeg fik lov at styre flyet (i 2 min.)!! Det var så vildt 🙂
Hvad med jer? Har I betrådt eller befløjet det bornholmske ølandskab?! Og hvis ja, hvor var så det bedste spot på øen?

Pics from Bornholm, a Danish Island – such a beautiful and rough nature. I actually tried to control a plane for about 2 minutes 🙂 The pilot was very nice to me!

Læs også:  Tid til at komme ud på cyklen igen

22 Comments

 • Maria - Garderobeskabet

  Åh ja. Bornholm! Har faktisk boet der det meste af min barndom, så det her indlæg er jo som sød musik i mine ører 🙂 Kan selvfølgelig kun være enig med dig – især når man taler natur og sommer. Vinteren og efteråret derovre er derimod dødens pølse, selvom en gåtur på Hammerknuden en kold og blæsende vinterdag også har sin charme.

  Det bedste spot på øen? Well, det er i en liggestol under et gammelt æbletræ i mine forældres have 🙂

  • Malsen

   Gud, jeg var da ikke klar over at du er fra Bornholm? 🙂 Hvor lækkert! Jeg har også været der på knap så varme tidspunkter, men det var nu også lækkert….selvom blæsten indimellem kan være lidt barsk 🙂

   • Maria - Garderobeskabet

    Hehe – det er heller ikke noget, jeg ligefrem går og blærer mig med 🙂 Det er efterhånden også ved at være 11-12 år siden, jeg flyttede derfra 🙂

 • Katja

  eeej det ser godt nok dejligt ud.. er en af dem der aldrig har været der, meeen det skal jeg da vist 🙂
  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

 • Stine K. A.

  Jeg har vœret der på lejrskole i 8. klasse, så det er ved at vœre noget tid siden. Jeg blev dog også fanget af øens charme, så til sommer skal jeg og de pukkelryggede på ferie derover (:

 • Emma

  Jeg skal derover til sommer, og jeg glæder mig sådan! Selvom det måske ikke lige er Italien som jeg plejer, så bliver det fedt, at komme et andet sted hen – og så glæder jeg mig til at se øen 🙂

 • Manja

  Ej, hvor skægt, Malsen! Jeg har aldrig været der og kommer det nok heller ikke, for der er ligesom ikke rigtig tid til at presse Bornholm ind, når jeg er i Danmark. Men gad nu godt 🙂

  • Malsen

   Bornholm egner sig også godt til familieture, så måske kan I alle engang besøge øen 🙂

 • Michelle

  Jeg har også været på lejrtur på Bornholm engang tilbage i 8. klasse, men jeg har lidt svært ved at skille den oplevelse ad med én anden folkeskoletur til Samsø. Det var jo begge fantastiske oplevelser 🙂 Én af de ting jeg nød allermest på begge ture var, at man bare kunne cykle hvorhen man ville. Hvor var det befriende ikke at være afhængig af bus/bil, men at man bare kunne hoppe på cyklen, trille af sted og nyde den smukke udsigt.

 • Bolize

  Danmarks absolut smukkeste ø (ikke fordi jeg har set dem alle, men det er da blevet til en del) … 🙂

 • Lullumut

  Bornholm er dejligt! Jeg mødte min kæreste der <3 Vi har dog ikke været der siden, men mon ikke vi kommer tilbage dertil en dag 😉