Shopping og Inspiration

1921 Gucci collection

Måske husker I, at jeg gik lidt i spåner over den fikse Fiat, som Gucci har haft en finger med i spillet omkring – det er som bekendt fordi både Gucci og Italien som nation, har noget at fejre i år og bilen er langt fra det eneste, som Gucci’s Frida Giannini har tryllet frem i 90-årsjubilæumsånden. Det er blevet til en hel “1921” kollektion, som vil være at finde i butikkerne worldwide fra juni. De enkelte pieces hylder modehusets tidligste færd, så Gucci-arven bæres videre og kollektionen kommer ydermere til at bære et nyt mærke “G. GUCCI Firenze 1921”, som vil være trykt i eller på de forskellige accessories og på metal tags, som sidder på taskerne. Det er vel næppe nødvendigt at nævne, at de enkelte ting selvfølgelig er udført i de lækreste materialer. Jeg kender desværre ikke priserne endnu, men dem kan jeg sikkert finde ud af, hvis det skulle være.
Helt personligt, synes jeg det er prisværdigt, at Giannini vælger at genfortolke på de gamle designs, som hun også har gjort det gennem de sidste par år, hvor ældre designs og modeller har fået et moderne brush-up for derefter at blive relanceret. Det er, for mig, noget af det der er allervigtigtist ved de gamle modehuse – at de ikke kun designer nyt, men genbruger og bringer liv i “gamle klude”. På den måde får mærket en solid base og en historisk ånd, som skiller sig ud fra mængden.
Jeg synes i øvrigt de øverste tasker på collagen er særligt fine og ville passe rigtig godt ind i efterårets farvepalette – især den grønne! Mums. Very ladylike!

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

(source)

Gucci is 90 years this year and celebrates by releasing a new line called “1921” – all pieces are made from the finest materials and honour the Gucci legacy. The collection will be available worldwide from June.

10 Comments

  • irina mishuk

    i would kill for one of those bags! great post! thanks for stopping by my blog and leaving your amazing comment! thank you!

  • June

    Jeg synes, at det er helt fint at de gentolker 🙂 Men de er godt nok ikke lige mig, farverne er meget “beskidte” i det.. Men hanken er virkelig mormor-sej på de første tre 😀

  • Bolize

    Ja, jeg personligt bryder mig absolut ikke om disse tasker, men modigt af Frida Giannini at tage gamle modeller op til revision … hun er jo en skrap moster må man sige 😉 … men så igen, at afløse Tom Ford var vel heller ikke verdens nemmeste opgave? Den løste hun med bravour … så man må sige hun har gjort det fantastisk godt.
    Viva Gucci … og tillykke med fødselsdagen.

  • Sascha

    Jeg ville blive idiot af de bambus håndtag men hold da op hvor ser de lækre ud!
    Jeg er helt enig med dig i den grønne er for lækker.

  • Kira

    Jeg synes, alle tre tasker på det øverste billede er super lækre! Dejlig old-school feeling omkring dem. 🙂