Skriblerier

Børnesygdomme, opdateringer, omveje, genveje og whatever

Jeg er lige nødt til at lave en opfølgning på mit velkomstindlæg. Hmmm, jeg tror at det meste fungerer her på siden nu og at jeg har husket at ændre url og mærkelige ting og sager alle mulige steder (tak, rijaH), men hvis der nu alligevel er noget, som ikke fungerer ordentligt, så håber jeg at I råber op og siger til, så jeg kan fikse det.
Jeg kan se på mine besøgstal, at der er ved at være stabilitet og at de fleste ser ud til at have fundet vej – tak for det 🙂

Jeg vil lige opsummere, hvordan du kan fx følge med her på bloggen (klik evt. på dem du vil tilmeldes herunder).

1. Via Google friend connect ude i siden…det vi kalder “faste læsere” —>

2.Via Bloglovin’, hvor man kan “like” de enkelte indlæg….smart! 🙂

3. Via rss feed

4. Sniksnak via Twitter

5. Løst og fast via Facebook, hvor der også kan være små konkurrencer

6.Stil spørgsmål og få svar på Formspring me

7. Det jeg har glemt? 😀

Just making a summary of how to follow the blog in different ways – also I have installed a translator on the right for you to use if you don’t find my little post summaries enough.

Læs også:  10 ting som gør mig glad

4 Comments

  • Annika

    Jeg er begyndt at få hvert indlæg to gange. Bruger google reader, og først troede jeg at du postede på den gamle adresse også, men det ser ud til at begge indlæg har samme afsender.

    • Malsen

      Det lyder da underligt? Sig til hvis det fortsætter, så må jeg se om jeg kan finde ud af hvorfor. Lige umiddelbart, ved jeg ikke hvorfor det sker, for al udgivelse er stoppet på den gamle blog, som automatisk linker videre til denne. Det eneste jeg kan komme i tanke om, er at du måske er tilknyttet både min nye og min gamle adresse i din reader? I så fald, så slet den gamle, så kan det være det løser sig.

  • Kira

    Sjovt, jeg bruger som regel også Google Reader, men hos mig er der intet i vejen…
    Jeg siger det lige igen, Malsen; super fin side! Og hos mig fungerer det hele so far. 😉