Shopping og Inspiration

Noun! Smuk smuk præmie….

Julefrokost vel overstået og det var super hyggeligt 🙂 Lækker mad, lækre drinks og danse-danse-danse! Jeg lokkede Helle, min veninde, til at nappe outfitbilleder, så skal lige have dem ordnet og så kommer der et indlæg senere, men jeg kan godt allerede nu sige, hat + frynser!
Som jeg skrev, så har jeg været vældig heldig og vundet ting her i december. Jeg vandt denne her smukke Bottega-inspirerede mobilsnor fra Designers Remix hos Noun. Den er i en smuk støvet blommefarve og jeg er vild med at den er i flettet læder. Den lå og ventede på mig i går da jeg kom hjem og hele indpakningen var også super lækker. Så føler man sig altså forkælet.
Jeg tror jeg vil bruge den som nøglesnor! Noun er i øvrigt blevet en af mine favoritwebshops – der er vildt mange lækre mærker og jeg har i den grad udset mig en 3-4 ting, som jeg krydser fingre for kommer med i udsalget. For så siger det h.a.p.s!
Tak for præmien, Noun 🙂 I love it!

I won this lovely Bottega inspired cell phone strap the other day! The webshop Noun has a christmas calendar on Facebook and issued the give away, which I won. Such a great webshop with a lot of super brands!

Del

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

6 Comments

  • Guapizimo

    Lækker præmie! Noun ligger som bogmærke hos mig, jeg tjekker af og til deres onlineshop og tror også snart jeg vil kigge forbi deres butik på Østerbro 🙂

  • Lullumut

    Ej, den er da monster lækker 🙂 Tillykke! Jeg synes også, det er en skøn webshop. Har lige opdaget den for en uges tid siden.

  • Malsen

    Guapizimo – Ej, hvor dejligt du også har vundet 🙂 Tillykke! Glæder mig til at se præmien…

    Lisbeth – jeg er også helt vild med farven

    Marianne – måske man skulle lægge vejen forbi en gang. Kunne godt forestille mig det var en lækker fysisk forretning også 🙂

    Lullumut – Tak 🙂