Shopping og Inspiration

How to choose sunglasses….

Jeg er helt og aldeles pjattet med “How to…..”-guider 🙂 Synes det er super duper at fĂ„ sĂ„dan en kĂžreplan lige ind i synet og sĂ„ kan man ellers gĂ„ til den eller lade vĂŠre.

AltsĂ„, nĂ„r alt kommer til alt, sĂ„ er den bedste mĂ„de at vĂŠlge solbriller pĂ„ vel at besĂžge en butik og sĂ„ ellers bare slĂ„ sig lĂžs, men kender du ikke det der med, at du prĂžver brillerne og vender dig rundt til veninde/ekspedient mm og spĂžrger “Hva’ synes du?” SĂ„dan gĂžr jeg i hvert fald selv og nogle gange har jeg Ăžnsket, at jeg havde en idĂ© om, hvad jeg skulle kigge efter inden jeg gik ind i butikken.
Derudover, sÄ sker det da ogsÄ, at man ser nogle fede solbriller i en webshop og der er man jo om mulig endnu mere lost?!
I hvert fald, sĂ„ har jeg ledt lidt rundt pĂ„ nettet efter en go’ guide og sorry to say, sĂ„ er der altsĂ„ ikke nogen vanvittig go’ guide pĂ„ dansk, men til gengĂŠld er der imo en rigtig god en pĂ„ engelsk……mon ikke det gĂ„r fint med det :o)

FÞrst, sÄ finder man lige ud af, hvad ansigtsform man er udstyret med:

Og sĂ„ er man i tvivl ikke? 🙂 Men man er vel sjĂŠldent alle 7? Anyways, ingen panik…..der er hjĂŠlp pĂ„ vej. I de fĂžlgende afsnit, kan man mĂ„ske bedre fĂ„ en idĂ© om, hvad man er og hvad der sĂ„ klĂŠder en og ikke klĂŠder en.

De der mennesker der er “ovale”, de er da drĂžn irriterende – de kan have det hele……og sĂ„dan er det ogsĂ„ med frisurer lĂŠste jeg lige et andet sted. Damn! Og her en man bare udstyret med sĂ„dan et rundt hoved, der overhovedet ikke er spor medgĂžrligt!

LĂŠs ogsĂ„:  Årets julebord

Hvilken form er du? 🙂

Billeder lÄnt fra Frames Direct.

Del

9 Comments