Shopping og Inspiration

It's a hot hot summer!

…..men mest for kreditkortene! Eller i hvert fald for mit visa, som har truet med at selvantænde flere gange……og det er kun d. 16.

Måske er det bare mig, men jeg synes virkelig at udsalgene har taget til i styrke (og i kvalitet i øvrigt). Det er næsten skræmmende, når man ser før-priserne på nogen af varerne og hvad man så kan få dem til nu. Eller måske er det bare fordi, at moden har passet mig ekstra godt de sidste par sæsoner, at jeg så virkelig føler at jeg er i fristelse til nyindkøb hele tiden. Alt det jeg godt kan li’ er jo sat ned! Nå, men med så mange andre ting i livet, så går det over. Udsalget går over……(for en kort periode..hehe)
Mit absolutte udsalgskup i år, fandt jeg i Hamburg. Jeg var afsted med en kær ven på sådan en enkelt shoppingdag – tur/retur med ulmende fødder (og hænder af at bære).
Jeg har længe gået og sukket lidt over Coco….jeg tænker……Louis kan jo ikke være min eneste kærlighed (udover min fantastiske mand i kød og blod selvfølgelig), så var lidt på udkig efter en skabspartner til Louis.
Og der var hun…..fin og funklende på en varm varm sommerdag – Miss Ice Cube Chanel….ta-da!

(Mardon er et nic jeg bruger andre steder – så mine billeder er altid mærket med det navn)

Hun og Louis er allerede blevet rigtig gode venner – der er romantik i luften!

Læs også:  Sporty er cosy