Shopping og Inspiration

Konkurrence: VIND lige det du ønsker dig fra STYLEdelux!

SÅ er der en gang i en lækker konkurrence, people! 🙂 Søde Bettina fra STYLEdelux har nemlig doneret én valgfri vare med en værdi op til 1500 kr. til én af mine læsere!
Der er så mange lækkerier at vælge imellem fra et hav af skønne mærker, som fx Munthe, Ilse Jacobsen, Style Butler, Modström, Moxy, Dimenzione Danza, Rützou, Whiite, Stella Nova, Amust, Maison Scotch osv. osv. osv. Så det er bare med at gå på jagt efter din yndlingsstyle lige med det samme.
Her er lidt inspiration, som jeg ville kigge ekstra langt efter, hvis det var mig der var så heldig at skulle vælge noget ud 🙂

Kjole med læderdetaljer/ Moxy, blazer med lynlås/Modström, tørklæde med stjerner/ Style Butler, sweatkjole med print/ Dimenzione Danza, bluse med vandfaldseffekt/ Modström, Softshell jakke/ Ilse Jacobsen, Bukser/ Mos Mosh, gummistøvler/ Ilse Jacobsen

Sådan vinder du:

  1. Gå ind på STYLEdelux og find den ting du ønsker dig til en værdi af max 1500 kr. og post linket i en kommentar her på indlægget.
  2. Følg Malsen på Bloglovin’ lige her. (like meget gerne indlægget derinde på det røde hjerte, så er du søøøøød :))

Begge punkter er krav for at deltage 🙂

Konkurrencen udløber søndag d. 7/10-12, hvorefter vinderen offentliggøres her på dette indlæg, så hold godt øje. Skal nok give et shoutout på bl.a. facebook.

OBS Edit kl. 22.08: Må vist lige understrege, at der er tale om ÉN vare…så vælg kun ÉN 🙂

UPDATE: d. 11/10-12: SÅ er vinderen fundet ved tilfældig lodtrækning! Tusind tak til alle deltagere…hold øje med bloggen og deltag i de fremtidige konkurrencer – der er allerede en ny på vej 😉
Vinderen er Stine, som skrev denne kommentar og som ønsker sig denne smukke kjole fra Designers Remix – Tillykke 🙂 jeg kontakter dig!

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

200 Comments