Skønhed

Anmeldelse: Sally Hansen Salon Manicure neglepleje

sally hansen salon manicure
Uh, der er ikke noget bedre end neglehejs til test og jeg har glædet mig meget til at prøve Sally Hansens Salon Manicure plejeprodukter af. Havde hørt godt om især ét af produkterne, men mere om det i resten af indlægget.
Jeg har testet Smooth & Strong Base Coat, Cuticle Eraser + Balm, Dry & Go drops, samt Ultra-Wear Top Coat og I får lige lidt beskrivelse af dem hver især:

  1. Smooth & Strong Base Coat med biotin, som styrker og giver fugt til neglene – derudover lover den, at neglen “fyldes ud”, hvis man fx har lidt bulede eller skallende overflader. Sidstnævnte har jeg efter at have brugt de der negleklistermærker lidt for ofte og glimmerlakkerne ridser tilsyneladende også godt og grundigt på mine negles overflade. Jeg er klart tilfreds med resultatet af den – neglelakken bliver faktisk mere jævn at se på, men den tager ikke alt.
  2. Dry & Go drops er dråber med E-vitamin, som dryppes på med den medfølgende pipette. Når neglelak og top coat er lagt, så venter man 60 sekunder og drypper 1-2 dråber på. Venter i yderligere 60 sekunder og så er neglene tørre. Lover den. Jeg synes den skal have ca. 2 min. efter dråberne er dryppet på, men så er man altså også good to go. Det er lidt fedt, for jeg har ikke tid til at vente på at lakken tørrer og derfor har jeg ikke haft skiftet helt så ofte som jeg plejede tidligere.
  3. Ultra-Wear Top Coat er Sally Hansens bud på en top coat, som både plejer og modvirker flossede, samt afskallede negle. Holder op til ti dage, står der. Sidstnævnte fact kan jeg desværre ikke svare på helt, da jeg pt kun kører på dag nr. 5, men neglelakken sidder stadig rigtig fint, så jeg er godt tilfreds med den. I øvrigt, synes jeg at den giver en fin glans. Ikke for meget, ikke for lidt, men sådan så neglene ser friske ud.
  4. Cuticle Eraser + Balm med hvid te og agurk lover pleje, fugt og blødhed til områderne omkring neglene og oh my, oh, my – den er virkelig en sand ven! Jeg har hænderne rigtig meget i vand (det ved alle der har eller har haft en baby, at man har) og det har sat sine spor i form af flossede neglebånd og tørre kanter. Den her balsam er svaret på mine trængsler og jeg skal da lige love for, at det igen blev nemt at få pæne neglebånd. Har også brugt den på fødderne, hvor vinteren har sat sine tydelige spor i form af tørre områder. Det klarer den også. Virkelig virkelig god og det var faktisk også denne, som jeg i forvejen havde hørt meget godt om 😉
Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

Som I kan fornemme, så er jeg faktisk tilfreds med alle 4 produkter, men skal jeg fremhæve to, så er det neglebåndsplejen og top coaten! De to er hermed faste beboere i min negleskuffe, for de er dælme go’e! Alle Sally Hansen produkter fås i Matas og her.

Kendte I til produkterne i forvejen mon? 🙂

Alle produkter er givet til test

6 Comments