Shopping og Inspiration

How to spice up your LBD: Party Jackets

Den store festsæson er så småt ved at begynde – måske har nogle af jer endda de første på programmet inden længe? Jeg ved, at jeg tit kan få lidt krise ift outfits, hvis der er mange arrangementer i træk, for dels er det vel de færreste af os, som har budget til at købe 5 nye kjoler til diverse frokoster og højtider og dels kan man bare godt have brug for at trække i den sikre LBD (Little Black Dress), som man ved, at man føler sig godt tilpas i. LDB’en eller LB*’en, da den jo i princippet sagtens kan være andet end sort, er perfekt til at dresse op på forskellige måder. En af måderne er ved at bruge en festlig jakke til og her er 8 bud, som alle er anderledes, sjove, fine, julede og what-not. Bonus er at alle 8 er på sale og de er i øvrigt alle fra Mango, som har fri fragt ved køb over 50 euro.

  1. Jakke med fjer! Jeg er helt vild med den og har været millimeter fra at klikke den hjem mens jeg fandt jakker til dette indlæg.
  2. Jakke med frynser! Jeg har tidligere haft en frynsejakke fra Monki, som jeg knuselskede, fordi den gav sådan et herligt liv i outfittet. Desværre gik den i stykker og kunne sørme godt ønske mig denne i stedet.
  3. Kort casual pailletjakke i sådan en lidt taljeret bomber-stil. I og med den er lidt casual, synes jeg den kan bruges til en knap så formel anledning og stadig være super cool!
  4. Chanel-ish…’nuff said!
  5. Skulpurelle skuldre gør det godt for os der er lidt bredskuldrede og så er pailletmønsteret i leo så fint på denne, synes jeg!
  6. Blazer med pailletter. Den er lidt mere kantet og “loose” og giver længde i outfittet.
  7. Blonder. Elsker blonder og synes denne er yndig!
  8. Guldpailletter – mest bare fordi det hele heller ikke behøver at være sort jo 😉 Synes den lidt løse form på denne nedtoner guldet, som måske godt kunne være liiiige lidt for meget. Til gengæld ville den være så fin med petrol-farvet kjole under – det er så laber en kombination, men måske er den lidt for “hård” til sort.
    Jeg ville også bruge den med en lidt lang top og læderbukser. Uh, det kunne være fint!
Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

Jeg har ikke selv klikket nogle af dem hjem endnu, men skulle det være ville det nok blive 1, 7 eller 8. Hvad siger I – er der en favorit?
Der kommer lidt flere af de her inspirationsindlæg til juletidens fester – er der nogle ønsker til, hvad det næste skal være? Jeg har selvfølgelig selv en rækkefølge i tankerne, men hvis nu der er noget der brænder på for jer, så sig det, så starter jeg der 🙂

32 Comments