Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Konkurrence: VIND Blød Rød Hjerte Ring fra den prisbelønnede guldsmed Jytte Kløve

Smukke sjælfyldte smykker. Kreativt kunsthåndværk i Kgs. Lyngby. Jytte Kløve.
Jytte Kløve er en kvinde med ben i næsen, viljestyrke til at forfølge sine drømme og en raffineret sans for udvikle sine idéer og omsætte dem til virkelighed. Hun er uddannet guldsmed fra 1975 og har flere anerkendte priser i lommen og store kulturelle institutioner så som Statens Kunstfond og Kunstindustrimuseet har investeret i hendes håndværk. Hun er sit eget livsværk og har været indbudt til at udstille både her og der; hun har netop afsluttet udstillingen “Target the heart” på Electrum Gallery i London, hvor hendes hjerte-smykker blev vist frem – se dem alle her.
Hele to af hendes kreationer bliver nu jeres. Vi udlodder nemlig to af de smukke røde hjerter, som er lavet i gummi. Bøjelige og føjelige kommer de til at pryde to heldige læseres sommerhænder. Værdi pr. stk: kr. 500,-
Ind til d. 28. maj er hun aktuel på Rosenborg Slot, hvor hun er en del af udstillingen “Perler – Kongelig pragt og moderne design”. Se de smukke lysestager “Dag & Nat”, som hun har lavet specielt til udstillingen og læs mere om dem, samt om Jytte Kløves imponerende virke lige her. Gør i øvrigt også jer selv den tjeneste at tjekke hendes andre kreationer ud – der er så mange betagende smykker, at jeg sidder her med brug for en hagesmæk!


Hvad skal du så gøre for at vinde? Læs nedenstående:

  1. Følg min blog på Bloglovin’ og LIKE indlægget der. (klik på det røde hjerte under indlægget derinde).
    .
  2. Læg derefter en kommentar her på indlægget…..Skriv evt. lidt om (ikke et krav for at deltage), hvorfor din hånd skal prydes med et smukt rødt hjerte, så har du fordoblet dine vinderchancer. Læs nedenunder hvorfor 😉
Læs også:  Den perfekte gave

Sidste frist for at deltage er søndag d. 11. marts.

Derefter trækker jeg én vinder via tilfældig lodtrækning og den anden vinder udvælger jeg personligt blandt dem, som skriver uddybende omkring, hvorfor et hjerte skal pryde netop deres hånd.

♥-lige hilsner til jer alle 🙂

(Only readers with a Danish address can enter)

57 Comments

  • Laura

    Hvorfor skal dette hjerte pryde min hånd?
    Fordi det kan minde en om, ens familie elsker en. Selv i de lange dage, og de dage hvor man føler, at hele verden er imod en.
    Jeg gad godt have en påmindelse om, at jeg er elsket på mig hele tiden (-:

  • Trine

    Den ring må gerne sidde på min hånd, fordi et hjerte betyder kærlighed, og at man elsker nogen 🙂

  • Anna Louise Austring

    Jeg har aldrig ejet en ring (trods 8 år i forhold med samme mand, men lad nu det ligge..) . jeg kan simpelthen ikke finde ud af at matche ringe til noget. Jeg har tit kigget på fine ringe og næsten købt dem, men så fået kolde fødder . men jeg ville godt tage det sidste skridt, så hjælp mig igang med en fin start-ring!

    De bedste hilsner Anna

  • Helle Rick

    Jeg søger kærligheden og med hjertet på rette sted samt på fingeren, må da være en dobbelt chance for gevinst 🙂

  • Betina, Styled Our Way

    Jeg har vundet hos dig ikke mindre end to gange før, så mon ikke mit held er ved at være opbrugt? Jeg er dog helt vild med denne ring, den er lige mig, og ville passe perfekt til striber, røde læber, og mit nyforelskede ungpigehjerte.

  • gitte frigaard nielsen

    Ringen skal pryde min hånd fordi jeg skal til at tage mig sammen og bruge de feminine sider noget mere:O) Og det kan da ikke blive mere feminint end hjerte ring:O) Jeg er generelt ikke ret god til at gå med smykker, men den der kan man da ikke andet end at holde af. Skal holde pap sønnens konfirmation bededag og det er da en oplagt chance at bruge ringen der:O)

  • Diala

    Hmmm…hvorfor hjertet skal pryde min hånd…

    Hjertet symboliserer kærlighed, tryghed og følelsen af, at der er folk der elsker dig, og at du selvfølgelig elsker dig selv. Når jeg ser hjerter, husker jeg, at jeg ikke er alene i verden, at jeg har folk der står stærkt bag mig for at støtte mig. <3

  • BB

    Jeg ELSKER, ELSKER smykker med hjerter, og når jeg ser på min smykkesamling fremgår det tydeligt. Der er hjerter i mange afskygninger.
    Det allermest romantiske er, hvis hjertesmykket er en gave fra en, der står en nær.
    Vandt jeg ringen her, ville det være et minde om dig, søde Malsen, og mange hyggelige blog-stunder.
    BB

  • helle bøgebo

    jeg elsker hjerter , det er tegn på kørlighed mellem mennesker , osse dem man ikk kender 😉 så med den ring fra Malsen kan man sende en <3lig tanke til dig

  • Cecilie K

    Jeg ville ikke putte denne fantastiske ring på min egen finger, men på min mors. Hun betyder rigtig meget for mig, og jeg syne, at det ville være en skøn måde og vise det på! :’D
    Min mor hun støtter mig i alt, og vi er rigtig tætte, her i slutningen af denne måned skal jeg have min første tatovering. – Den samme skal hun have en gang i fremtiden, så det viser også bare, hvor tætte vi er på hinanden!
    //Mors lille pige<3

  • cille

    Jeg skal vinde den her vildt fede ring for at minde mig selv om at kærligheden findes derude, selvom folk vi elsker dør fra os, og at det nogle gange virker som om den ikke er der. Og oven i det skal den også være min fordi den er ualmindelig flot, og ville kunne pryde min hånd på forunderlig vis 😀

  • Malene

    Den smukke ring skal da pryde min hånd, fordi jeg synes den er super fin og elsker hjerter.
    Et hjerter symbolisere jo kærlighed, så måske jeg kunne få lidt held i kærlighed med sådan en ring…. 😉

  • Maja

    Jeg har aldrig været glad for mine hænder, da de er ret små, en smule buttede, og jeg har bidt negle siden jeg var barn. Gennem de sidste par år, har jeg vænnet mig af med at bide negle, og er begyndt at acceptere udseendet på mine hænder – men eftersom jeg altid har undgået at tiltrække for meget opmærksomhed til mine hænder, har jeg meget få ringe. Det ville være skønt at få udvidet samlingen med en statement ring som denne, og virkelig komme af med frygten for at vise dem frem, sammen med en omgang forårs-neglelak, gerne i en mint farve eller måske orange!

  • helle

    ønsker …ønsker virkelig det bliver mig!!
    Utrolig vigtig sag, da mange kvinder dør af hjertesygdomme hvert evig eneste år….vigtig fordi man selv kan være med til at gøre en forskel.
    Faktisk burde alle kvinder bærer en hjerte ring for at rette fokus på et alvorligt sunhedsproblem.

  • Rikke Neipart

    Den ring må gerne sidde på min hånd, fordi hjertet miner mig om kærlighed og min kæreste 🙂

  • Walkinrunout

    Jeg er bloddonor, men det er ikke derfor jeg skal have det andet hjerte… det er fordi jeg har sat mig for, at finde flere, der vil være bloddonore – vi mangler ikke blod i Danmark, men vi mangler blodplader… så blodbankerne er virkelig på jagt efter nye folk.
    Og husk… Det gør ikke noget, at din blodtype er den mest almindelige af dem alle – for den er der jo også flest mennesker der har brug for.
    Ringen skal pryde min finger, når jeg har fået overtalt en hel håndfuld potentielle nye donorer 😉

  • Anita

    uhmm hvad kan jeg finde på , kan ikke finde på noget men jeg elsker simpelthen hjerter på alt 😉 som print på tøj og pynt og smykker og alt andet og vil elske den her på min finger ;))

  • Stine M. Sørensen

    Jeg ser mig selv som et meget kærligt menneske, og har allerede et hjerte tusset på brystet. Denne ring ville pryde endnu mere på min hånd, men også mit sind 🙂

  • Louise Kjær

    Jeg synes, at ringen er rigtig sød, men jeg holder mig til mine diamantringe.. Jeg vil derfor i stedet vælge at fortælle, hvorfor den alligevel skulle havne hos mig! Jeg har en lillesøster på 16 år, som ELSKER store, farverige og forskellige ringe. Og dertil er hun rimelig besat af rødt! Så det ville være så skønt, hvis jeg kunne glæde hende med ringen, eftersom jeg ved, at den virkelig ville blive værdsat på hendes finger – og hvem elsker ikke at glæde sine søskende? Jeg gør i hvert fald!

    – Louise Kjær.

  • Helle S

    Sikke et fint hjerte!
    Dette hjerte skal pryde min hånd fordi den altid vil minde mig om det hjertevarme menneske på hvis blog jeg har vundet det – men også fordi jeg til maj venter en lille pige – vores første barn – et lille hjerte der banker i takt med mit eget 🙂

  • Bente

    Jeg skal helt klart vinde hjertet fordi det bare er lige mig!!
    Hvor dejligt at blive mindet om at have hjertet på rette sted hver gang jeg har det på.

  • Sophie

    Hej, ringen skal blive min, da jeg aldrig har gået med ring af mangel på den rette, men denne ring er bare lige mig! Og det ville da også være skønt at blive mindet om, at nogle elsker en, hver gang man ser den 🙂

  • Maiken

    Jeg tror jeg vil give ringen til min søster eller måske min kusine, hjertet skal symbolisere min taknemlighed for deres støtte gennem tiden 🙂

  • Mia S

    Sikke en smuk ring. Jeg vil gerne vinde ringen fordi den for mig vil symbolisere min kærlighed til hjertet, altså vores organ hjertet, fordi det er så vigtigt at passe på det. Og samtidig vil ringen minde mig om hvad hjertet også betyder – nemlig kærligheden og det at der er nogen som elsker mig, støtter mig og altid er der for mig, når livet er svært.

  • Amrit

    Kære Malsen. Jeg følger dig allerede på bloglovin’ – ikke fordi jeg er modeblogger eller voldsomt modeinteressert, men fordi jeg godt kan lide, at du er nede på jorden og dig selv. Og viser, at en modeblog også kan være personlig og ikke en slave af tidens dominerende holdning.
    Og så til hjerteringen. Jeg synes, at den skal sidde på min hånd, eller en andens, for at minde om kvinder med hjertesygdomme. Det er stadig sådan, at der er forsket mest i mænds hjertesygdomme, og i og med at hjerte-karsygdomme er en af de hyppigste dødsårsager blandt danske kvinder er det så vigtigt, at der kommer mere fokus på den del af hjerteforskningen.
    Og så er den også pæn 😉

  • Pia Hansen

    jeg har en smuk og meget feminin hånd der lige mangler prikken over i’et og din skønne hjerte ring til give det hele et stort pift 🙂

  • Jane Tvede

    ♥♥ Deler gerne og håber at vinde ♥♥
    Den yndig hjertering vil passe mig perfekt, da jeg har verdens dejligste mand og rød betyder jo kærlighed.
    elsker hjerte ring specielt når farven er Rød <3<3

  • Birthe Rostgaard Nygaard

    DEN RING MÅ MEGET GERNE FLYTTE HJEM TIL MIG. Den kalder, jeg kan mærke det..
    Jeg elsker Lady in red – og det er mig..Den er flot..;-)

  • Therese S

    Den skal sidde på min finger, så når jeg ser på den, tænker på folk jeg holder af og husker at minde dem om at jeg holder af dem 🙂

  • Sofie

    Dejligt! Denne her ring skulle helt klart plyde min finger til sommer, da jeg er ny forelsket. Så hver gang jeg kiggede på min finger ville jeg komme i tanke om min fantastiske kæreste 🙂

    Knus

  • Karina

    Et hjerte skal pryde min finger fordi det dagligt vil minde mig om at der stadig er tusind ting at elske selvom tingene er lidt grå lige nu. Er lige blevet førtidspensionist og kæmper lidt med at acceptere tingenes tilstand. Min største irritation over mig selv er egentlig at jeg nogle dage helt mister evnen til at glædes. En klog mand har sagt til mig at jeg skal lave et huskeritual – lidt ligesom en snor om fingeren 🙂 Så hvor kærkomment er dit indlæg lige? Ingen snor til mig da – et hjerte er da bare SÅ meget skønnere 🙂

  • Emma Stormholt

    Guuud, hvor er ringen dog fantastisk. Ringen skal sidde på min hånd fordi at den symboliserer kærlighed, og jeg elsker kærlighed – hvem gør ikke det? Ringen er virkelig smuk, og det ville være en perfekt accessorie til min stil, som godt kunne trænge til et frækt farve-boost.

  • Karin Christensen

    Ville elske at have den på min finger og minde mig om hele tiden hvor højt jeg elsker min vidunderlige datter <3

  • Emma Nielsen

    Hvorfor skal det pryde mine hænder?
    -Jeg er kun 13 år, og synes at din blog er helt fantastisk. Denne ring kunne pynte gevaldigt til min blå mandag, og den ville alle de andre heller ikke have på.
    Den er så smuk og ville passe perfekt til mit tøj. Den ville minde mig om kærlighed og mit dejlige liv <3

  • Tenna

    Rigtig flot ring. 🙂

    Ringen skal dog ikke pryde min finger, men min bedste veninde jeg efterhånden har haft i snart 8 år. Hun ELSKER sådanne specielle ringe, og hun bliver snart 25 år, så denne ring ville være perfekt som gave til hende. Dette er i hvert fald en ring, som hun ville elske. 🙂

  • Trine Tvede

    Ringen skal sidde på min hånd <3 for et hjerte er kærlighed og troskab , og jeg har verdens dejligste familie <3

  • rijaH

    Jeg vil da gerne være med 🙂 Har like og lovet <3

    Grunden til den lige skal lande på min finger er da at jeg ikke har nogen chunky ringe og altid gerne ville have en, men har aldrig rigtig synes dem jeg så fandt frem til var pæne, men det her er jo så sødt og flot 😀

  • Tine Vinstrup

    Ville pryde min finger og tror mange ville spøge om. hvorfra denne smukke ring kommer fra:-)

  • Chokofia

    Den vil passe så flot med det lille røde hjerte der er på pandoraperlen i mit armbånd 🙂

  • Mathilde Oeh...

    Åhhh det fine hjerte ville pynte min hånd som symbol på min kærlighed til min familie og til den lille nye prinsesse som gerne snart skulle makke ret og komme ud til os andre 🙂

  • Tine Vinstrup

    Er interesseret i, at vide hvem der vandt og hvor jeg kan finde det henne? God bededagsferie. Hilsen Tine