diverse,  Shopping og Inspiration

Sound help – hvilke hovedtelefoner? Hørebøffer?

(Benettons model via Eurowoman)

Jeg er jo en af de der personer, som ikke er vanvittig betaget af fitnesscentre, men som til gengæld er vild med at powerwalke, cykle å’sån i naturen og med mange kommende ture med barnevognen, bliver det endnu mere jeg kommer til at gå.
Jeg kan bare ikke klare motionsdelen uden musik i ørerne og jeg mangler virkelig nogle gode hovedtelefoner (høretelefoner? headset? Hvad hedder det….I ved hvad jeg mener). Udover at motivationen daler drastigt uden musik, så får jeg også frygtelig ondt i ørerne, når vinden rusker lidt for meget eller når det er koldt. Og det kan være nok til at jeg ikke lige får taget mig sammen så meget som jeg burde.
I dag har jeg brugt en del tid på at finde rundt i den der lydjungle (for det er det virkelig….de siger jo allesammen, at deres er de bedste), har opgivet og håber nu på, at jeg kan trække lidt på jer og jeres lydoplevelser. Jeg har lidt krav, som helst skal overholdes og det er: max pris 700-800 kr. (gerne billigere), “let” og gerne lidt feminint pænt design som dem på billedet, må gerne være farvede, grå eller sorte…ikke hvide, der skal være sådan en ledning hvor musikken stopper når telefonen ringer fx og de skal kunne passe til en iPhone. Sidst men ikke mindst skal de have god lyd (siger vel næsten sig selv) og det skal være “bøffer”….kan ikke holde de der plugs ud.

Hvad har I erfaringer med? Please help….. Hvis I skulle have et link til noget spændende, så smid det endelig i kommentarfeltet. Jeg takker ydmygt på forhånd :o)

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

Husk også konkurrence med Kevin Murphy produkter lige her…

22 Comments

  • Karen

    Hej M.

    de er da superfine, men:

    Man bliver idiot af dårlig lyd. Pure and simple. Så lyd over design… – funktion over æstetik i denne sammenhæng. 🙂
    Jeg træner i motionscenter, bruger headset i mit arbejde (man får så dejlig ro på lærerværelset med P2 og et godt headset) og diverse andre steder… – og jeg er nået dertil, efter maaaaaange skod headsets, at man skal købe Sennheiser.
    Intet over, intet ved siden af.

    Måske er jeg hysterisk, fordi jeg er uddannet musiklærer og har hørt på alt for meget snot, men Sennheiser giver den fin og ren lydgengivelse, har en god bas-bund og diskanten er ren og klar.
    Pt har jeg et in-ear set, orange! som er købt til løb, cykel og generelt brug. Til hjemmebrug – radio, TV (når gemalen har gang i pc’en) har jeg et trådløst Sennheiser headset – bøffer, som er for fedt! 🙂

    In-ear: Sennheiser MX 80 – de fåes både dyrere og billigere, men de tjener mig fint lige nu.

    Jeg ved godt, at du ikke er til in-ear headsets, men så lap ned i HiFiklubben, forklar, hvad du skal bruge det til og få noget ordentlig lyd i et par bøffer. Det laver Sennheiser også og jeg har ALDRIG fået andet end super lyd fra S.Efter sigende skulle fabrikatet Turtle Beach være uovertruffent, men det “træffer” min pengepung lidt rigeligt, når det “bare” er et headset.

    God jagt!
    KH Karen

    • Malsen

      Hey Karen 🙂
      tusind tak for din fine kommentar – den kan jeg klart bruge til at blive klogere af. Jeg vil se nærmere på det mærke du foreslår….og hvis de da bar er lidt pæne også, så kunne det være man skulle slå til på sådan et par 🙂
      KH

  • Pia Sabine

    Ihh de er ellers fine, dem du har fundet her. Jeg er sikker på min kæreste/tekniknørd vil sige Aiaiai, men de er pænt dyre.
    Jeg er faktisk helt stoppet med at lytte til musik, efter jeg en periode trænede sammen med min kæreste, synes jeg det er meget nemmere ikke at skulle have det med til træning.

    Men, men et godt nummer giver altid en lyst til at give den en ekstra skalle :O)

    Dejlig aften

    <3
    Pia Sabine

    • Malsen

      aiaiai “kender” jeg godt fra omtale på andre blogs, men er rent faktisk i tvivl om de måske er lidt hypede?
      Jeg ville heller ikke træne med musik hvis jeg havde en partner in crime til det, men det er mest alene jeg motionerer.
      Dejlig aften til dig også <3

  • Ida

    Jeg har desværre heller ingen erfaring, når det kommer til det punkt. Jeg bruger selv dem, der fuldte med til min iPhone og har så ørevarmere uden på dem.

    • Malsen

      Det er også dem jeg har haft brugt, men jeg kan ikke holde ud af have dem i mine ører. De gør ondt 🙁

  • Julie

    Jeg har lige fået nogle super nogle, et samarbejde ml Philips og O’Neill- de er vildt gode til sport!! Købte dem i Fona til 499 kr. Er ikke lyd ekspert, men jeg synes bas’sen er go’:)

  • vibeke andreasen

    Det er nogle virkelig flotte høretelefoner. 🙂 Jeg har desværre heller ikke så megen erfaring på dette område, men jeg elsker da god lyd…:)

  • june... @ Pixelerede finurligheder...

    Jeg har et par sorte sennheiser, men de har vist lidt mere nørd faktor end dem på billedet 😉 mener de kostede 600 i fona og 350 på nettet.. Hehe.. Det vigtige er at finde nogen som har en bred “range”, og en lyd du kan lide.. Men hvis jeg skulle have nye i dag, ville jeg hoppe i hifi klubben og lytte lidt til dem de har 🙂

    • Malsen

      Jamen, du har bestemt nok ret i at det bedste er at besøge en butik og så lytte sig frem 🙂

  • Guapizimo

    Jeg kan desværre ikke være behjælpelig, men kan kun sige at jeg selv er lidt på jagt efter et par, det er dog ikke et must, men hvis noget lige frister kunne jeg godt finde på at klikke køb 😉