Louis Vuitton SS12 @Paris 10AM

I dag viser Marc Jacobs sine opfindelser for Louis Vuittons SS12-kollektion. Det kan ses live via Facebook kl. 10. Desværre kan jeg nok ikke se det lige med det samme, men det er punkt 2 (at lave kaffe er punkt 1), når jeg er hjemme fra arbejde. Har heldigvis kort dag i dag 🙂
Jeg er spændt på at se, hvad der er temaet og hvilke trends MJ fortolker. Især er jeg spændt på skoene, for efter at have set en del andre shows fra den parisiske modeuge (herunder Chanel), så håber jeg ikke den firkantede snude også er at finde hos LV.
Jeg tror lidt på, at der vil være nogle grafiske overraskelser og en del lange snit i tøjet, men nu må vi se…..MJ har jo før gjort det stik modsatte af alle andre.

This entry was posted in Louis Vuitton, Trends & Tendenser and tagged , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Louis Vuitton SS12 @Paris 10AM

 1. Marianne P says:

  Er ikke på Facebook:-(

 2. Uh, sikke en fed måde at lad “almindelige” mennesker komme med 🙂 Håber du flasher dine favoritter 🙂

  • Malsen says:

   Ja, det er super fint 🙂
   Det kan du tro jeg gør…..alt andet ville være utænkeligt! 🙂

 3. rijaH says:

  Så har jeg sat mig for at se det 😀 Skal nok sende dig fashion tanker 😉

 4. Guapizimo says:

  Jeg havde ikke tid til at se det, håber du bringer highlights 🙂

 5. Pingback: Fairytale Louis Vuitton SS12 | Malsen

Comments are closed.