Louis Vuitton,  Min stil

Cosy Sunday (outfit)


Vi havde ellers ikke planlagt at skulle noget i dag ud over at pleje en omgang søndagssløvsind og lidt rengøring, men pludselig blev vi overvældet af lidt spontanitet og besluttede at køre en tur ned til mine forældre i Næstved og få en kop kaffe. Elsker spontane input og jeg skyndte mig bare at hoppe i noget afslappende og varmt (jeg fryser – hvad med jer?).
Håret røg op i en hestehale med lidt hjælp fra min nye bedste ven – Dennis Knudsens saltwaterspray, som er fuldstændig fantastisk! Hvorfor har jeg dog ikke kendt til den noget før! Jeg skal nok lave et indlæg om de to produkter jeg købte på Feminamessen, når jeg har haft det i hænderne lidt flere gange.

Nu er vi lige landet igen og har købt Durumruller, lejet film og tændt op i stearinlysene! Perfekt afslutning på en helt fantastisk weekend. Glæder mig allerede til den næste, hvor der blandt andet er Red Hot Chili Peppers-koncert med hende her den skønne på programmet.

taske+tørklæde/LV, jeans+skjorte/HM, jakke/Ellos.

Læs også:  Opskrift på de bedste cookies, en efterårsferie godt brugt og små drømme

20 Comments

  • Lullumut

    Du ser dejlig lun ud 🙂 Jeg fryser også helt vildt, har bare tændt op for lys på fuld drøn.. Hjælper tilsyneladende ikke 🙁 Mærkeligt nok så var jeg i haven i et par timer i eftermiddags og rive æbler og slå græs, og der frøs jeg slet ikke spor, fordi jeg holdt mig i gang.. Må svinge støvsugeren 😉 Der er ikke noget bedre end spontane aftaler 🙂 Jeg har tidligere haft en Bumble & Bumble saltvandsspray, og den virkede bare ikke for mig. Måske det er på tide at prøve igen efter nogle år med et nyt mærke 🙂 God aften 🙂

    • Malsen

      Ja, det var helt rart at hygge i poncho og tørklæde….men jeg er nu bare bedst til sommeren altså 🙂
      Har også hørt godt om den fra Bumblex2

  • Guapizimo

    Jeg synes din hårfarve er skøn, det er lige sådan jeg vil have mit! Tager et billede af dig med mig til frisøren når jeg skal afsted 😀 Jeg har ikke prøvet min saltvandsspray, men glæder mig til det nu hvor du skriver så godt om den! Sidst men ikke mindst, hvor lyder det bare som en GOD søndag aften!

    • Malsen

      Jamen, det skal du da bare gøre 🙂 Er glad for at du kan lide det!
      Den er altså lækker….virkelig. Der er så meget mere fylde i håret og man kan arbejde meget nemmere med det 🙂
      TAK 🙂

  • Trine Lykke

    Hvor dejligt med lidt spontanitet og familiehygge. på en ( JA!) alt for kold søndag…
    Du ser fantastisk ud, og må give Guapizimo ret, din hårfarve er spot on 🙂

    • Malsen

      Tusind tak 🙂
      Jeg er også ret glad for det…..det er ramt så det passer min hudtone super godt 🙂

    • Malsen

      Mange tak 🙂
      Jeg lover at der kommer opfølgningsindlæg når jeg har prøvet dem lidt mere 🙂

  • june... @ Pixelerede finurligheder...

    Hvor ser du godt ud 🙂 Jeg er mega glad for min øko John Masters saltvandsspray 🙂 Lyder dejligt med koncert, håber virkelig de er bedre til deres egne koncerter, end de var på Roskilde i 07… I mudderbadet… Det var ren jam i 45 minutter, virkelig elendigt 🙁

    • Malsen

      Jeg vidste bare slet ikke at saltvandsspray var så godt at arbejde med – det er jo helt vildt! 🙂
      Ja….forhåbentlig…..men det tror jeg. Det er jo heller ikke open air 🙂