Min stil,  Shopping og Inspiration

BW jeans Designers Remix (outfit)

Vi brugte dagen i går på at shoppe jakkesæt til kærestemanden – han er noget så pernitten, så det tog sin tid, men han endte med et super flot sæt med vest og hele balladen. Anledningen til det nye jakkesæt er brylluppet i nær fremtid (min venindes) og han var ikke tilfreds med det der allerede hang i garderoben. Jeg har fundet mit outfit til dagen, så nu skal vi bare bede om godt vejr, så går det hele sikkert fint 🙂
Jeg var hoppet i lidt gengangere (og Elxan var selvfølgelig med på tur), men det nye er de Designers Remix jeans, som jeg tipsede om her. De er bare så super lækre, men set i bakspejlet, skulle jeg have taget en mindre størrelse – eller alternativt huske et bælte, for de glider altså lidt ned, når de bliver varmet op og udvider sig. Anyway! Jeg er glad for dem og det var jo lidt af et kup. Super fin detalje med lynlåsen bagpå, ikke?


Det gode vejr kalder – jeg er skal altså have lidt mere farve inden jeg starter på arbejde igen – alt andet vil da være urimeligt! 😀 Hav en skøn dag!

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

8 Comments