Skønhed

GOSH – Miss Mole

I øjeblikket er jeg inde i en periode, hvor jeg ikke har lyst til alt for meget spræl på neglene – det kommer og går sådan lidt og om et par uger er jeg sikkert fyldt med farve igen. Tror ikke jeg har vist denne her fra GOSH sådan “in action”. Den hedder Miss Mole og går rigtig fint i spænd med sort, beige sand og nude, men også med mere knaldede farver, som fx electric blue og orange. Jeg kan ret godt lide idéen om lidt mere dæmpede negle, sko og taske til de meget skarpe farver i tøjet – synes det hæver lookets eksklusivitet og gør det langt mere klassisk.
På billedet har jeg dog alt andet end noget knaldet på – bare mine favoritter sort og nude…..og så den der stråhat. Blondekjolen er en ældre sag og man kan se den bedre her og her.

I like to change between very colourful bright polishes and the neutrals. Sometimes, I don’t feel like drawing to much attention and then I use the neutrals. However, I like how very settled easy colours can somehow upgrade a very bright look to something classic and more elegant.

Læs også:  Forbedring af hud med laser #3

19 Comments