Shopping og Inspiration,  Skønhed

Mine produkter til hænder og negle // Tips & Anbefalinger

Når jeg poster en ny neglelak er det faktisk ofte, at der kommer spørgsmål til neglepleje og -produkter, så tænkte at det ville være smart med en opsamling i ét indlæg.
Jeg har faktisk (overraskende for mig selv) en del produkter, som jeg bruger flittigt og som er favoritter, når det handler om negle og hænder. Nogle produkter synes umiddelbart at kunne det samme, men sådan opfatter jeg dem ikke. Synes de har “specialer” hver især. Læs mere om de enkelte under billederne:

IMG_8687 IMG_8683
Essie glasneglefil: Jeg var drønheldig at vinde den i disse dejlige damers Instagramkonkurrence og må bøje mig i støvet – den er fantastisk. Den bliver leveret i sådan et lille glasrør, så den ikke går i stykker i tasken og efter sigende skulle holdbarheden være virkelig god. Man skyller den blot under vandhanen indimellem, så er den så god som ny. Jeg har dog kun brugt den i lidt over en måned, men er meget begejstret. Køb Essie glasneglefil her, hvor den pt er udsolgt, men lignende glasfiler fås her og her.

Oriflame Crystal Base & Topcoat: Helt uundværlig og er en to-i-én. Både base og top – jeg bruger den især som topcoat, hvis jeg vil have ekstra blanke negle. Den er hurtigtørrende, så uanset om det er det ene eller andet, så er man hurtigt videre i teksten. Køb Oriflame Crystal her.

Essie Protein base coat: Min ven i nøden, når jeg har været lidt for hård ved neglene med mange af- og påtagninger. Så trænger de til noget “juice” og det får de med denne base, som er fyldt med proteiner, som modvirker flossede udtørrede negle. Tror jeg kører på min 5 eller sådan noget. Køb Essie Protein base coat her.

(bagerst fra venstre)

Comwell Spa / Spa *Losophy hand cream: Duft af hvid hibiscus og avocado og trænger hurtigt ind i huden uden at efterlade en fedtet hinde. Jeg synes den virker ekstra god mod vintertørre hænder og står derfor ved siden af sofaen, så man lige kan pleje pusselankerne lidt til nyhederne 😉 Køb Comwell Spa håndcreme her.

Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

Clarins Creme Jeunesse des Mains: Uundværlig i neglelaksprocessen. Bruger den altid, når jeg har taget lak af til lige at fugte hænderne godt og især gnide den godt ind ved neglerødderne. Den påstår at minimere hudens ældning også … det ved jeg nu ikke om jeg synes den gør, men den er uovertruffen til at reparere og pleje genstridige områder ved neglene. Køb Clarins Creme de Jeunesse des Mains her.

Clinique stop signs hand repair: En kraftig håndcreme, som stopper ældningstegn på hænderne. Jeg bruger den udelukkende om vinteren, hvor jeg synes mine hænder ser mere slidte ud end om sommeren. Den er lækker og fed i det og tilfører øjeblikkelig virkning, så hænderne ser mere fugtede ud. Det eneste minus ved denne er, at jeg faktisk ikke er vild med duften. Køb den her.

Sensai Cellular performance intensive hand treatment: Samme creme, som blev udloddet i min julekalender og som jeg tester. Den er skabt til aktivt at genopbygge cellerne, så hudens elasticitet opbygges påny og huden dermed ser bedre ud, får en bedre glød og mindsker rynker på håndryggen. Den er en del af mit faste morgen/aftenritual og den er altid i håndtasken. Jeg vurderer den til at være den bedste håndcreme jeg nogensinde har prøvet – den er dyr, men meget drøj i brug, så på den måde er den måske ikke helt så dyr alligevel. Køb Sensai Cellular performance (lidt billigere) her.

En flaske vand: Nåååå, den er sørme ikke med på billedet! Faktum er, at vi kan smøre nok så meget creme på hænderne, men uden indvortes pleje i form af vand, kan det hele sådan set være ligemeget. Så husk lige at drik nok af den klare væske, ikk’ 😉

Læs også:  Forårsfodtøj

Flormar enamel nail dryer: Har snakket om denne før og er et køb fra Tyrkiet. Flormar ligger dog flere steder i Europa og man kan sikkert få noget der ligner fra et andet brand. Denne spray hurtigtørrer neglelakken og er super, hvis man lige er lidt sent på den. Dog hurtigtørrer den også huden omkring neglene, så cremen skal på bagefter. Jeg har været glad for den, men bruger den kun, når det er absolut nødvendigt. Kan ikke købes online.

Deborah Lippmann the Stripper: Uovertruffen neglelaksfjerner til de genstridige glimmernegle. Jeg har ikke mødt én der bedre tager glimmer af end denne. Jeg sparer på den, fordi den er lidt pebret og bruger den kun til netop glimmerlakker. Køb Deborah Lippmann the Stripper her.

Sally Hansen Moisturizing Polish remover: Denne neglelaksfjerner har virkelig overrasket mig positivt – fik den hjem til test og hvis mine negle er lidt medtagede, så er den klart et hit. Den virker slet ikke udtørrende og tilfører netop fugt. Den fjerner neglelak mindst lige så effektivt, som min normale yndling fra Essie, så nu er der to på førstepladsen. Køb Sally Hansen Moisturizing Poilish Remover her.

Essie Polish Remover: Desværre kunne Ms. Essie ikke være med på billedet, da hun er tom og emballagen derfor smidt ud. Det er min normale favorit blandt neglelaksfjernerne, men Ms. Sally gør det godt, så nu får hun lov at blive lidt. Snart kan de dog lege sammen, for Ms. Essie er på vej i posten. Køb Essie neglelaksfjerner her (billigst) , ellers her.

Bum! Sådan der 🙂 Nu har I et fuldt overblik over mine yndlinge, når det kommer til hånd- og neglepleje. Håber at indlægget er nyttigt! Del gerne jeres egne tips i kommentarfeltet 🙂

(Enkelte links er affiliate)

14 Comments

 • Sascha

  Fedt med sådan en gennemgang af dine yndlings negle produkter.
  Jeg må virkelig have taget mig sammen til, at købe en ordenlig neglelakfjerner for mine negle går altid i stykker, når jeg fjerner lak og jeg må derfor give dem et par ugers pause inden næste gang.

 • Guapizimo

  Den neglefil skal jeg også have fingrene i, når man aldrig klipper negle men kun filer må den være et must 🙂

  Desuden er det bedste jeg ved en negleolie, plejer at bruge solaroil, men i Spanien købte jeg en i det lokale supermarked jeg håber er god, ellers bliver den anden klikket hjem fra ebay 😉

 • walkinrunout

  Kender flere af dine favoritter… og det er også mine… jeg har dog også en negleolie fra Opi jeg lige smører negle og neglebånd ind i om aftenen… og det er bare så lækkert. The Stripper kender jeg ikke, men det lyder som én jeg skal have prøvet af… måske, som dig, bare til glimmerlakkerne 🙂

 • Lullumut

  Øj, du har godt nok mange forskellige produkter 🙂 Jeg er ikke så godt til at sætte tid at til mine negle. Eller tørre fødder for den sags skyld 😉 Men det kan jeg jo så passende gøre noget ved i aften 🙂

 • Bolize

  Flot gennemgang 🙂 … et must hos mig er den “hunde dyre”, men drøje håndcreme Artemisa fra Penhaligon’s – et fuldstændig fantastisk produkt, som jeg giver 6* ud af 5 mulige …