diverse,  Livet er en fest,  Shopping og Inspiration

ECCO Sculptured 65 // D. 8. december // Julekalender //

Der er i dag en heldig læser, som kommer til at få nye sko, for dagens julemand er nemlig ECCO, som har doneret et par ECCO sculpured 65 i patenteret læder til julekalenderen. Den avancerede teknologi bag Sculptured-linjen er i meget korte træk, at man, i stedet for at lime sålen til skoen, lader de to smelte sammen i en længere proces. Med dette opnår man større holdbarhed, bedre polstring og langt bedre fleksibilitet for brugeren. Af samme årsag er skoene også yderst behagelige at have på og selv om der er lidt højde, så går man godt i dem. Designet er lækkert, synes jeg! I ser det ikke så godt på billedet, men hælens tekstur er faktisk snakeeffekt 😉 Værdi: 1100 kr.!

Ecco Sculptured 65
Billedet er ikke mit, men tilhører denne blogger. Jeg har lånt det, fordi jeg synes hun har stylet dem super fint med små ankelstrømper, der kigger op over kanten. Jeg ville måske bruge en glimmermodel i stedet, men princippet er det samme. De er også super til stramme jeans! Ville ønske det var mig der kunne vinde dem! Haha 🙂
NÅ! Men altså…..der er én vinder, som får et par af disse.

OBS: Du kan IKKE deltage i julekonkurrencen på dette indlæg. Deltag LIGE HER! inden d. 24. december 🙂

Kommentarer omkring præmien er selvfølgelig hjertelig velkomne – hvordan ville I style skoene?

 

Læs også:  Den perfekte gave

15 Comments