Skønhed

Skønne Søndag #3 – Nordisk Birk fra Urtekram

For et par uger siden modtog jeg en testpakke fra Urtekram, som bestod af en række af deres produkter fra den nye “Nordisk Birk”-serie. Økologisk og med en duft af friskhed. Jeg er vild med at teste økologiske rene produkter – dels fordi jeg ikke har så stor en viden inden for feltet, men også fordi jeg gerne vil være god ved min krop.
Det var helt sikkert en fornøjelse at prøve Nordisk Birk. Især er jeg blevet glad for tre af produkterne: ansigtscremen som er let og dejlig fugtgivende, skintonic’en som er mild, opstrammende og skånsom (synes tit tonic “kradser”) og sidst men ikke mindst renselotionen som er nem at påføre og fjerne igen. Designet er også rigtig pænt og indbydende og priserne taler i øvrigt også for produkterne…tror det dyreste koster 70 kr. og der kan de fleste af os klart være med. Alle sagerne forhandles bl.a. her (hvor man kan se det konkrete indhold i alle de forskellige produkter) og fås også i diverse supermarkeder. Se hvor her.


Urtekram skriver selv om Nordisk Birk: “Nordisk Birk er vores kærlighedserklæring til naturen. Til dit velvære og til de funktionelle urter hele serien bygger på. Omfavn din krop med en komplet plejeserie til kroppen, håret og ansigtet, der er økologisk certificeret af Ecocert.
Vi har ladet os inspirere af de nordiske birkeskove og kornblomstens blide duft. Urterne har vi hentet i vores eget økologiske Urteri i Mariager. Nordisk Birk er fyldt med kraften fra økologiske birkeblade, der har været brugt som skønhedsmiddel i århundreder. Vi har brygget et virksomt afkog af birkens blade, der giver fugt og styrke til huden og håret. Det er vores måde at give naturens kraft videre til dig.
Vores passion er enkle, ærlige plejeprodukter. Økologisk certificerede, veganske og uden unødvendig kemi som parabener og anden syntetisk konservering. Naturen og dens kraftfulde urter er basen i alle vores plejeprodukter. Og sådan har det været siden 1972.”

Læs også:  Forbedring af hud med laser #3

14 Comments