Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Fabulous Friday

Det er ubetinget ugens bedste dag! Fredag er bare et hit – der er stadig en lang weekend at se frem til og der er super underholdning i tossekassen 😛
Men den helt store grund til at fredag er det bedste er, at det er slikdag! Jep jep – sådan en har jeg! Det er nemlig nødvendigt, hvis jeg vil overholde mine nytårsforsætter. Mindre slik, mere sundt. Men jeg er en frygtelig sliktrold, så nu er jeg i stedet gået i barndommen og har (gen)indført fredagsslik….heh.
Har selvfølgelig lige set X-Factor og sidder nu og hygger med vingummi til P3Guld…..og lige netop nu er Rasmus Seebach gået på scenen!

Tusind tak for alle “fødselsdagstillykkerne” på bloggens halvårsdag i dag – I er bare de bedste! Glæder mig til at fortsætte projektet.

Jeg kom så lige til at købe en lille gave til mig selv (for det må man godt, når der er en anledning!) – jeg har længe længe længe kigget på en kjolesag hos Netaporter. Faktisk lige siden jeg lavede denne collage. Kom så også lige til at købe en Kenneth Jay Lane ring med tigerhoved…..omg, den er fin <3
Glæder mig til de to ting kommer. Yes! :o)

Have a fabulous friday, y’all!

Del

Just relaxing today – I love Fridays! It’s candy day and there are super programs in the TV. Today’s the 6 months anniversary for the blog and I have celebrated by getting myself a little something. A ring from Kenneth Jay Lane and a beautiful teal dress to meet spring with.
Have a lovely friday, y’all 🙂  
Læs også:  Vi må vente lidt endnu med tålmodighed ...