Shopping og Inspiration

Malsen blogger……

Jeg har besluttet mig for at kaste mig ud i det – simpelthen…….
Det er første gang jeg blogger, så bær over med begynderfejlene 😛

Min blog bliver en blanding af mange ting…..men jeg tror at mode, nye indkøb, dagligdags observationer og sådan, vil være det der kommer til at fylde mest.
Louis Vuitton kan nok heller ikke sige sig fri fra at blive omtalt en del….men forhåbentlig kan jeg også videregive en masse nyttig (og unyttig) viden, tips om gode køb, råd og vejledning osv. osv.
Jeg er som et barn i en slikbutik, når jeg kommer ind til Louis Vuitton i Østergade (og en hvilket som helst anden LV i verden i øvrigt). Hvis man dog bare kunne…..”én af dem..” og “én af dem der..” og og og “TO af dem der….en i hver farve..”, men sådan går det jo ikke altid og man må nøjes. Suk.
Her er det så, at man takker for at internettet er opfundet….på skærmen kan man jo få det hele 🙂

Fx kunne man – hvis man da havde 10.500 euro – erhverve sig denne fantastisk smukke og ikke mindst specielle ring fra Louis Vuittons “fine jewellery range”.

“Cherub” hedder modellen og den yndige englebasse (i massiv guld) holder såmænd en fin hvid diamant i sine buttede hænder. Ringen er designet i samarbejde med Pharrell Williams and Camille Miceli og er inspireret af Rafaelenglen. Skulle du få lyst, så er katalognummeret Q9A24A.

Så mange anderledes og fine ting.
Personligt, har jeg aldrig rigtig dyrket Vuittons monogramlinje…ikke fordi jeg ikke synes, at det er smukt, men jeg ææælsker farver og anderledes udtryk, så mine køb bliver tit og ofte sæsonvarer og limited editions. Edgy, anderledes….men også lidt girly girly…..det er lige mig.
Jeg glæder mig voldsomt til at se den kommende efterårs/vinterkollektion for eksempel. Runway’en bød både på hårudsmykning á la kaninører/megasløjfer, tasker-i-tasker, masser af nitter, sten, pailletter og ikke mindst grov hardware. Spændende spændende.
Et eksempel fra Runway’en:

Bloggen er skudt i gang…..Jubiiiiiii 🙂

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel