Shopping og Inspiration

Hvilken brille klæder mig bedst?

Jeg har snakket om det før, men nu bliver jeg virkelig snart nødt til at gøre alvor af det. Der bliver nødt til at flytte et par briller ind hjemme hos mig, for mine linser er såmænd gode nok, men indimellem er det rart at kunne lade øjnene hvile og om natten, når jeg bare lige skal op og tjekke på baby, så kunne det faktisk være rart at kunne se, hvad man laver. Pinligt, hvis det en dag var hunden jeg stod og nussede i den tro, at det var Cookie! 😀 Ej, så galt går det forhåbentlig ikke (Frida har vist også lidt mere pels hihi), men jeg ser sgu’ ikke vanvittig godt, så nu må de briller ryge op i prioritering.

 brillemode 2013 luxottica
Og det er så lige her I kommer ind i billedet, for da jeg var til Luxottica event for nogle måneder siden (hvor næste sæsons highend brille- og solbrillemode bliver præsenteret), benyttede jeg chancen og prøvede briller i stor stil. Billederne tog jeg selv med iPhone (sorry for kvaliteten) og nu er jeg så klar til at få hjælpen fra jer. Har sorteret og kigget igennem og disse tre par er mine favoritter og håber, at I gider bruge et par sekunder på at  stemme på det par I bedst kan lide til mig. Hvis I har lyst, må I da vældig gerne uddybe i en kommentar.
Jude er med, fordi han er for smækker…I kan ikke stemme på ham haha 🙂 Skal i øvrigt nok vise lækre solbriller også. Der er et par jeg bliver nødt til (som i … “kan ikke leve uden næsten”) eje. Nå….stem stem stem! Er spændt på, hvad I siger! 🙂

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

[poll id=”2″]

57 Comments

    • Lullumut

      Ok, jeg kan godt se, at der er flest på nr.3. Som jeg også ville vælge efter nr.2. Meen.. Jeg synes altså, de skjuler dit pæne ansigt. De er fede men store..

  • Betina

    Hej,
    Jeg synes også at det er ualmindelig svært at finde briller… det er en rigtig god ide at tage billeder og tage sig god tid til at tænke over det, tror jeg også jeg skal gøre næste gang 🙂
    De første synes jeg ikke er pæne, de er lidt for bøvet (sorry :p)ved godt at det er meget in, men jeg synes bare ikke det er pænt.
    Nr 2 og nr 3 er rigtig gode, men nr. 2 er måske lidt safe/ almindelige. Hvor imod nr 3 har noget kant 🙂

    Med andre ord, kan jeg bedst li nr. 3 til dig 🙂

    Pøj pøj med det 🙂

  • Mette

    Synes nr 2 ligner lidt for meget en nytårs-sikkerheds-brille, så det bliver nr 1 der får min stemme 🙂

  • Line

    Helt klart nr. 3. Nr. 1 bliver du træt af i længden pga størrelsen og nr 2 er alt for ” Hej jeg hedder Sanne og er frisør”

  • Julie / It´s My Passions

    Kan sagtens forestille mig at det er svært, at vælge den helt rigtige brille. Især når det er noget man ofte går med dagen lang 🙂 Men syntes helt klart at nr. 1 eller 3 klæder dig bedst – det er jo moderigtigt med “statement” briller lige pt.

  • Louise Lindgård

    Nr. 3 er min klare favorit! Jeg er selv brilleslave og er igennem årene kommet frem til følgende kriterier de skal leve op til: de skal være klassiske, så man ikke bliver træt af dem – dog skal de have kant, så man ikke føler sig “kontor kedelig” når man har dem på og derimod godt påklædt/sexet/fashion. Sidst skal de passe ordentligt! Side godt/behageligt, ikke glide ned på næsen og øjet skal være placeret midt i glasset (da det er irriterende at se skygger fra stellet, desuden ser man hurtigt træt ud hvis overkanten af brillen “tynger ned” og sidst er det svært at se ordentlig ud med øjenmakeup på). Jeg skifter selv imellem linser og briller, og det er bare SÅ vigtigt at man kan føle sig godt påklædt og sexet med sine briller på – så det er af lyst og ikke kun af nød man tager dem på!
    Håber du kan bruge det til noget – go fornøjelse med valget!:-)

    • Malsen

      Du har ret! Og når man ovenikøbet ikke er vant til at bære briller, er det endnu vigtigere at man har det godt med dem 🙂

  • Alexia Dahl

    Nr 3! Har du overvejet at tage til et andet sted hvor det ikke bare er “mærkevarebriller”? Jeg synes tit at man ofrer sig i forhold til størrelsen på brillerne, når man vælger mærkevarer frem for nogen af dem der bare laver kvalitetsbriller og ikke alt muligt andet. Jeg køber ved Heiko Stumbeck på Jagtvej og de er virkelig, virkelig dygtige! Hos dem får du unikke briller for der er max lavet 40 par. pr. brille. Det var altså ikke for at lave reklame – bare et tip 🙂 Synes også nummer 3 er rigtig fine til dig, kan godt lide du får så meget kant 🙂

    • Malsen

      Tusind tak for tip 🙂 ja da jeg holder alle muligheder åbne. Dog skal det være god kvalitet fordi det vil være en investering.

  • Daniella

    Hvis jeg skal være ærlig…
    Nr. 1 er alt for store til dit hoved og nr. 2 får dig til at se noget ældre ud (og det vil man vel helst undgå).
    Men de sidste par er rigtig flotte til dig! Så dem ville jeg klart vælge fremfor de andre.

  • Helle Rick

    Flertallet går efter nr. 3, hvilket jeg også har stemt, men men du har brug for et par hvor rammer/stilke ikke fylder så meget til dit kønne smukke ansigt. Det må aldrig blive brillerne der kommer gående med dig, men dig der kommer med brillerne.
    Nr. 2 klæder dig absolut bedst, men lidt kedelige. Jeg har et par næsten magen til, og syntes jeg trængte til lidt sjov og fandt et par Kilsgaard model 30. De vil klæde dig perfekt tror jeg – prøv dem.

  • Camilla

    Hvis bare jeg må få Mister Jude, så kan alt andet være lige meget 😀

    Synes at nr. 1 har en forkert form, nr. 2 er for ‘kedelige’ men par nr. 3 er perfekte til dig 🙂

  • Stina

    Det første par bliver alligevel for store til dit ansigt, nr. 2 for gennemsigtige, men par nr. 3 derimod får sig til at se fierce ud!!

    • Malsen

      Nr 1 er helt utrolig lette hvilket gjorde dem rare at have på 🙂 og så prøvede jeg den faktisk i røde også .. De var lidt cool …

  • Sandra

    Synes helt klart 3 nr klæder dig bedst! 🙂

    ablondemess.blogspot.com
    – kig forbi, har ligenu en giveaway igang om et smykkesæt!

  • Bolize

    Nr. 3 helt klart! DE har stil … Nr. 1 er for store og nr. 2 ligner sådan nogle “+2.0” fra boghandleren … 🙂

  • Birthe

    Jeg synes nr tre er bedst til dig, nr to klæder dig, men de er frygtelig kedelige.
    Men jeg synes desværre, at de der moderne sorte stel får en til at se dødtræt ud, hvis man ikke har sovet godt….
    Kan vi ikke få tre nye, eller bryder du så sammen?..

  • Mette

    Wuuuuhhhhuuuuuuu du er skisme smuk i nr. 3! Virkelig et par fine briller til dig!

    Nr. 2 er okay, men nr. 1 passer slet slet ikke til dit ansigt – de er ALT for store!

    Jeg skal selv have briller, men mit ansigt kan ikke bære briller 🙁 Jeg har øjenallergi, så linser er ikke en mulighed. Jeg har en meget stram økonomi, og kan derfor ikke bare tillade mig at købe flere par briller. Så jeg tvivler på om jeg mon nogensinde får fundet mig nogle der passer til mig…..

    Det må tiden vise 😉 Synes i hvert tilfælde du skal vælge nr. 3 🙂

  • Guapizimo

    Jeg kan bedst lide nr. 3 og så minder dit indlæg mig om at jeg også burde få et par briller, er muldvarp uden linser, så kunne godt bruge et par backup briller!

  • Didda

    Jeg synes at nr 3. er rigtig pæne til dig. Jeg bruger selv linser, men er jeg bare hjemme en hel dag, så bruger jeg briller og også om morgen.

  • frkforsom

    Klart klart klart nr. 3. De er til gengæld mega fine til dig. Tilpas kraftige til at være en statement-brille, men uden at de på nogen måde bliver for kraftige.

  • Dorte Daugaard

    Helt klart nr 3!
    Nr. 1 er for hipster-agtige på den Ufede måde. Sådan lidt “jeg-studerer-på-uni-går-i-mærkeligt-hjemmestrik-og-drikker-billige-øl”-agtigt. 🙂
    Nr. 2 ser lidt for bibliotikar-agtigt ud. På sådan en “Jeg-arbejder-som-bogholder-som-sidebeskæftigelse”-agtigt. 🙂

    Nr 3 giver dit ansigt karakter og siger “Jeg-er-ikke-bange-for-at-stå-ved-at-jeg-bruger-briller-og-jeg-ser-skide-lækker-ud-på-den-fede-måde”-agtigt 🙂

  • Tina Irene Povlsen

    Jeg er vild med både nr. 2 og 3 – Vidt forskellige briller – Nr. 2 er meget klassisk, er meget neutral men flot. Nr. 3 er mere klassisk, samtidig synes jeg at den fremmer din ansigtsform og gløden i dit ansigt. Så nr. 3 Vogue har fået min stemme. Spændende hvad du beslutter dig for, om det blir’ en af disse eller du ender ud i en helt anden. Jeg kender det ihhh og åhhh så godt. Er selv brillebruger, og synes det er vildt svært, når der skal skiftes. 🙂

  • StyleStories

    Helt klart nr 3! De første er for store og nr 2 er for kedelige. Der er lidt sexy secretary på den gode måde ved nr 3. Det ville give et lidt blødere look, hvis de var en anelse lysere i farven. Jeg kan altså anbefale også at tjekke foof.dk ud, de har virkelig nogle fede modeller, er så glad for mine og flere af mine veninder har købt der også.