Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Konkurrence – VIND: Gavekort til Catz webshop!


Har en lille overraskelse til jer, for der er vel næppe nogen meget bedre måde at skyde en efterårsferie i gang på, end ved at afholde en lækker konkurrence for alle jer skønne læsere!
I samarbejde med den fine webshop “Catz”, hvor indehaver Annette Grønkær sælger smykker fra egen produktion, samt fra lækre mærker som Anne Black, Mette Scherning, Carré, Liebe og mange flere, udlodder jeg et stk. gavekort på en værdi af 250 kr. som Annette har været så sød at sponsere.

Så, hvad skal du så gøre for at vinde?
Besøg webshoppen HER og find et smykke du godt kan lide; der er masser at vælge imellem i kategorierne: ringe, halskæder, øreringe og armbånd. Skriv modelnavnet og kopier linket til kategorien i en kommentar herunder. (eksempel: 3 stars ring: http://www.catz-svendborg.dk/cgi-bin/valg.plx?hvad=5;underkat=3)

Derudover, bliver jeg altid super glad for nye bloglovers – følg mig lige her; very simple. Men det er selvfølgelig ikke et krav 🙂

Konkurrencen løber til og med næste søndag d. 23 oktober, hvorefter vinderen findes. Held og lykke – jeg glæder mig til at se, hvilke favoritter I finder i Catz’ webshop! Jeg har allerede selv alt for mange favoritter, som collagen også viser, og skal vist have smidt en bestilling afsted…og psst… Catz har også fysisk butik på Fyn 😉

Alle kan deltage, så længe det er muligt at sende til en dansk adresse.

Læs også:  Vi må vente lidt endnu med tålmodighed ...

99 Comments