Shopping og Inspiration,  Skønhed

Test: Sensai Kanebo Cellular Performance – cremer & pleje

Sensai Cellular performance
Mærket Sensai er allerede blevet introduceret godt og grundigt ved sidste test-indlæg, men hvis I ikke husker det så godt, så læs indledningen her en gang mere.

Hvor det forrige indlæg handlede om at gøre huden klar til cremerne, så handler dette indlæg handler om netop cremer og pleje til ansigt, øjne, læber og krop – i alt fire forskellige produkter, som alle er fra serien “Cellular Performance” og som kort fortalt genopbygger hudens celler, skaber ny vitalitet, samt tilfører en masse fugt. Genopbygningen giver sig udslag i både en reducering af fine linjer, samt tilføring af ny levende glød til huden – Sensai er jo baseret på silke, som blødgør og glatter (,fordi den tilfører hyaluronsyre som naturligt findes i huden, men som aftager med årene) og er generelt mild mod huden.
Hvis man skal følge den “Sensai’iske” måde, så skal alle produkter påføres i den samme rækkefølge hver dag – Saho hedder den metode – hvilket vil give maksimalt udbytte af ingredienserne. Jeg har fulgt opskriften til punkt og prikke … med undtagelse af ét produkt, men det vender jeg lige tilbage til.

Cellular Performance Body Firming Emulsion: Dette er en lotion, som er lind i konsistensen og nem at påføre. Den er meget drøj i brug og til hele kroppen bruger jeg, hvad der svarer til to valnødder ca. Navnet siger det næsten: Firming. Kroppen bliver gennemfugtet og huden trækker sig let sammen, men jeg synes næsten det der er allervigtigst at nævne er, at huden føles blød og elastisk hele dagen. Det oplever jeg sjældent med kropslotion – synes tit at mine ben især virker tørre igen ved aftentid. Jeg påfører denne lotion om morgenen og den absorberes hurtigt, så jeg ikke skal stå der og “blafre” inden jeg kan tage tøj på 🙂

Cellular Performance Cream: Kort og godt: Cream. Cremen, som er til ansigtet. Hvis man på noget tidspunkt er i tvivl om, hvorvidt denne serie fra Sensai virkelig giver glød, så skal man smutte i Matas og få lov at prøve denne på. Når cremen er masseret ind i ansigtshuden, stråler den væsentlig mere end inden og ved jævn brug (hver dag) kan man se en nuanceforskel. Huden ser simpelthen sundere ud. Den dufter også sundere og renere. Personligt, tror jeg, at det sunde look helt præcist handler om hyaluronsyren, som sætter gang i systemet, så huden får liv. Ja tak! Jeg er virkelig fan af den på flere planer. Jeg har testet denne siden januar og er endnu ikke færdig med bøtten. Vil skyde på, at jeg har ca. 1/3 tilbage. Så selv om den koster lidt, så er den stadig billig, hvis man ser på, hvor længe den holder.

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online

Cellular Performance Eye Contour Cream: I kombination med “Cream” bør man bruge denne øjencreme. Cremen er fast i konsistensen og nem at arbejde med. Den tørrer relativt hurtigt ind i huden, hvilket ofte er lidt tricky, da huden omkring øjnene har sværere ved at absorbere creme. Man skal bruge så forsvindende lidt ad gangen og der er altid lige lidt i overskud, som kan komme i øjenbrynene. Jeg ved ikke med jer, men jeg får altså ekstra tør hud under hårene i brynene. Derfor bruger jeg altid lidt ekstra creme der, men efter jeg har haft gang i denne her, så er det tørre væk (med mindre jeg har været alt for doven og “glemt” at fjerne makeup’en om aftenen. Ups – heh).
Cremen udglatter og fugter, hvilket gør, at kragetæerne ikke længere fremstår så “skarpe”, hvis I kan følge mig? Øjenrynkerne forsvinder ikke, men huden ser mere spændstig ud og dermed synes rynkerne knap så dybe. Jeg bruger den faktisk også på de to lodrette streger (bekymringsrynker) mellem øjenbrynene. Derudover mindsker den sorte/røde rander og dæmper hævelser. Sidstnævnte kan jeg i høj grad konfirmere – nogle nætter får jeg ikke mange timers søvn og der er den uvurderlig om morgenen.

Cellular Performance Total Lip Treatment: Hello Lover!! Jeg ville næsten ønske, at jeg kunne lade jer allesammen prøve den her, for den er intet mindre end alt for lækker. Virkelig yndlingsprodukt. Den gør så meget godt for mine læber. Fugter, nærer, plejer, trækker den naturlige læbefarve lidt frem, fordi den øger blocirkulationen, så læberne bliver mere “indbydende” (måske ikke helt det ord jeg egentlig vil bruge, men så er jeg sikker på, at I ved, hvad jeg mener….hi hi) og så puffer den også læberne en lille tiny tad op. Ikke meget. Gudskelov, for det kan jeg slet ikke lide, men lidt, så læberne bare ser ud og føles lidt sundere.
Konsistensen er sådan tyk vaseline-agtig og Sensai anbefaler, at den bruges i aftenrutinen. Men hey, engang imellem må man gerne være rebel, for jeg bruger den hele dagen. Hvis mine læber er lidt tørre eller hvis jeg lige har behov for at “live lidt op”, så måske 2-3 gange i løbet af dagen. Dog kan det ikke anbefales at skulle have læbestift på med det samme efter man har påført den, for den tager sig lidt tid om at trænge ind og man kan godt virke lidt fedtet omkring mulen ind til den er absorberet. 😉

Læs også:  Mine favoritter BLACK SWAN AW17

Alle produkter fås hos bl.a. Matas, hvor man også kan få kyndig vejledning.

Jeg er virkelig stor fan af Sensai’s produkter. Det føles helt fjollet at være blevet nærmest “afhængig” af at huske rutinerne. Før i tiden kunne jeg sagtens være doven og lade være med at ordne, men nu er det virkelig sjældent, at jeg springer over. Måske er det fordi jeg for første gang for alvor kan se og mærke en forskel. Nu har jeg brugt produkterne over tre måneder og så begejstret altså!

Sensai Cellular oerformance

Alle produkter er stillet til rådighed for testning – vurderingerne af de enkelte produkter er 100% udtryk for mine personlige oplevelser og jeg er helt almindelig bruger uden skønhedsfaglig uddannelse. Akkurat lige som de fleste af jer, der læser med. Jeg sætter mig altid ind i det jeg tester så godt jeg kan.

%d bloggers like this: