Shopping og Inspiration

Gardenia // Shoe Biz

I sidste uge, var vi et smut forbi Gardenias pæne pæne showroom for at se på de styles, som lander i butikkerne nu og inden for de næste par måneder. Gardenia har også mærket Shoe Biz og I kender sikkert begge to. Jeg har selv sko fra begge mærker og har været glad for både pasform, pris og kvalitet – især har jeg været glad for mine sko fra Gardenia, som har holdt sig virkelig pæne. Ikke noget plastik og kunstmateriale der.
Gardenia er et rigtig gammelt firma og samtidig et firma, som er blevet i familien. Nu er det tredje generation, som arbejder med det og I kender mig jo! Jeg er vild med firmaer med noget historie!
Generelt, synes jeg der er rigtig mange pæne styles og jeg er lidt imponeret over den bredde i trends, som vi så. Der er virkelig noget for enhver smag – også mere enkle modeller, som er tidløse og klassiske. I skal selvfølgelig ikke snydes for mine favoritter – især de sorte plateau creepers, de prikkede høje sandaler og de røde lædersandaler har sneget sig lidt ind i mit skohjerte. Røde sko….det må man da have (flere af), ikk? 😀

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

23 Comments