Om Malsen.dk

Kære læser

Jeg startede min blog i sensommeren 2009 og har elsket den lige siden for det den er – nemlig mit pusterum i en rigtig travl hverdag.
Navnet “Malsen” er mit kælenavn, som har hængt ved siden gud ved hvornår og det var egentlig naturligt, at bloggen derfor fik det navn. I 2014 fyldte jeg 40 – det var ikke nemt op til, men nu har jeg det fantastisk med det. Jeg føler mig stadig ung og har nået en masse gode ting i mit liv ind til nu, så kan næsten ikke vente med at tage hul på mere og se, hvad der gemmer sig i årene der kommer. Når man har levet igennem 4,5 årti, så har man selvfølgelig oplevet både livets gode og onde sider – det har jeg i de seneste par år også ladet få plads her på bloggen. Så livet er blevet en større del af skriverierne end det var i starten – der handlede det mest om fashion og beauty, som heldigvis stadig fylder rigtig meget også. Mit hjerte hopper stadig et slag over, når jeg ser pæne sko, lækkert tøj og smukke Louis Vuitton tasker. Jeg shopper både highstreet og high end, men jeg er generelt rigtig rigtig glad for design og butikker med danske rødder. Du vil altså møde skønheds-, mode-, bolig-, familie- og livsstilsindlæg på bloggen for med andre ord, så blogger jeg om det, som jeg føler for og som jeg er optaget af. Og dét i et tempo, som jeg selv sætter. Jeg er mere aktiv i perioder, men én ting kan jeg love dig. Jeg blogger altid fra hjertet og aldrig fordi jeg skal. Jeg deler derfor heller ikke begejstring for noget jeg ikke selv står inde for, så er der indimellem reklameindlæg eller reklamelinks, så er det fordi jeg mener det er relevant. For mig og for jer.

I mit “almindelige” liv er jeg lærer og vejleder på et forløb for flygtninge og indvandrere, som har til huse på en handelsskole. Jeg underviser i engelsk, en slags samfundsfag, noget dansk og elsker det. Mennesker er fantastiske og jeg er vild med at møde alle slags kulturer. Når jeg ikke underviser, så er jeg mor til en 6-årig herlig knægt som hedder Silas, kæreste med en fantastisk mand, veninde, familiemenneske og studerende i arabisk ved Åbent universitet i København. Jeg har en kæmpe kærlighed til sprog og har altså senest kastet mig over et af verdens vanskeligste sprog. Mit håb er at nå en fuld bachelor ….men der er lang vej endnu.

Har du brug for at vide mere angående reklame mm. læs fanen “Etik” – både hvis du er læser eller firma.

Tak fordi du vil læse med 🙂 Nogle af jer har været her siden begyndelsen …. og det er så vildt at tænke på. Andre er kommet til hen ad vejen og nogle er helt nye. Alle skal I have et hjerteligt velkommen! Glæder mig til at inspirere jer og skrive for jer.

Kærligst,
Marlene

malsen@malsen.dk

 


13 Comments

 • Marianne Hansen

  Hej Må jeg have lov spørge hvordan man følger din blog?skal man bare gå ind holde øje el.skal man meldes til?:-)
  den ser meget spændende ud:-)Kh.Marianne Hansen

  • Malsen

   Hej Marianne 🙂
   Tak for rosen – er glad for at du har lyst til at følge med.

   Du kan fx bruge det der hedder Bloglovin’. Du melder dig til via dette link: http://www.bloglovin.com/da/blog/2296208/malsen

   Her kan du så samle de blogs som du læser ved at tilføje dem og så har du dem alle samlet et sted 🙂 Skriv igen, hvis du har brug for hjælp.

   Kh Malsen

 • Marianne Hansen

  Hej Igen

  1000 tak for hjælpen:-) har meldt mig på bloglovin nu og følger dig:-)
  Er virkelig fascineret af din blog,har brugt det halve nat og et par timer allerede nu Hi Hi
  Er ikke vant til se på blogs,men kan jeg da vist nemt blive noget afhængig af:-)
  Jeg har en del spørgsmål til dig vedr.nogen ting på din blog,men ved selvfølgelig ikke om det er lidt for meget for dig,skal til svare på alt det?;-)Og hvis hvordan gør man så?Sender dig en mail el.??

  Kh.Marianne Hansen

  • Malsen

   Hejsa 🙂
   Dejligt at du vil følge mig, Marianne og er da super glad for at du synes så godt om min blog at du har haft lyst til at bladre tilbage i arkiverne.
   Jeg kan se at du har fundet ud af at skrive kommentere under de enkelte indlæg – det er nemlig lige præcis den nemmeste måde at få stillet dine spørgsmål på. Jeg svarer altid så godt jeg kan.
   Kh

 • Marianne Hansen

  1000 tak for du har taget dig tid til svare på alle mine spørgsmål:-)Selvom der var mange:-)Ja ku se andre gjorde det,så regnede med det var måden på det hihi:-)Har set på flere af billederne,at du “tit”har sådan nogen fede basis bomulds trøjer/T-shirts/toppe på,hvor køber du alle disse forskellige??Har næsten brugt det halve dag og se på din blog ha ha Pinligt;-)Men er heeeelt opslugt af den;-)

  • Malsen

   Jamen velbekomme 🙂 Jeg er da virkelig rigtig glad for at du synes så godt om bloggen!
   Stort set alle mine toppe er fra HM – så har man råd til at købe lidt flere for jeg slider dem op. De er udmærkede, synes jeg og der er en del forskellige modeller at vælge imellem 🙂

 • Marianne Hansen

  Er helt vildt med den,synes du virker så sød og interessant og har en rigtig sød og sjov måde at “sige” tingene på:-)
  Taaaaak igen,hvor er du sød,vil straks i H&M idag og se efter trøjer hihi;-)

 • Birthe

  Kære, kære Malsen.
  Hermed ønsket om en rar jul og alt godt for dig i det nye år, håber alt flasker sig på bedste vis!
  Mon du orker bloggen?
  Kæmpe knus